0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

World Cup, Moskva: Tæt besat dansk finaleafsnit med et stærkt slutresultat

06-11-2009
De danske svømmere havde en travl aften i Moskva. Der var deltagelse i syv finaler, der blev vundet 1 guld, 2 sølv og 1 bronze. Og så sætter Rikke Møller Pedersen ny europarekord på 100 m bryst.

Af: 35

Rikke Møller Pedersen, STO/Frem/NTC, stod endnu engang for at levere et flot og overraskende resultat på 100 m bryst. Hun sætter således ny europarekord i tiden 1.04.43 og slutter som nr. 2 i et meget stærkt felt af internationale brystsvømmere, hvor den amerikanske verdensrekordholder, Jessica Hardy, vinder løbet. 

Lotte Friis, Sigma/Allerød/NTC, havde også en god aften. Hun vinder guld på favoritdistancen 800 m fri i den flotte tid 8.12.94 og kun fem minutter efter var hun atter at finde i en finale. Nemlig 200 m fri, hvor Lotte slutter som nr. 7 i tiden 1.57.50.

I samme finale på 800 m fri var endnu en dansker at finde, nemlig juniorsvømmeren, Amalie Emma Thomsen, Sigma/Allerød/NTC. Amalie slutter som nr. 8 i tiden 8.48.62.

Mads Glæsner, Sigma/Allerød/NTC, vinder sølv på 400 m fri i tiden 3.40.10 – også en rigtig flot præstation kun ganske lidt fra hans bedste tid. 

Jeanette Ottesen, Kvik Kastrup, havde også en travl aften i det russiske. Hun deltog i 2 finaler og vandt bronze på 100 m fly i tiden 0.57.03. Aftenens anden finale for Jeanette var i 50 m fri. Her sluttede hun som nr. 5 i tiden 0.24.50.

World Cup stævnet fortsætter og afsluttes lørdag aften.

På Dansk Svømmeunions hjemmeside kan der ses udvalgte videoklip fra dagens stævneafsnit. Se mere her

Kontakt venligst elitechef Lars Sørensenmobil 2920 6160 for yderligere kommentarer og kontakt til de danske World Cup svømmere. 

Flere danske resultater kan ses på www.omegatiming.com.


 


Cookieindstillinger