0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Slagelse var tæt på...

29-10-2009

I tre perioder var nummer 2 i 1. division - Hermes - nede i sækken - så slog rutinen til

Af: 127


Hermes-træner Ingo Svare fik talt sit mandskab tilbage i kampen, da det efter 2. periode var bagud med 2-4 mod Slagelse. Foto: Søren Arildsen.

Slagelses unge mandskab var meget tæt på at få skovlen over det p.t. næstbedste mandskab i 1. division, da det nyåbnede Bellahøjbad i København onsdag lagde vand til et vandpolo-opgør mellem Hermes og Slagelse.

Slagelse kom nemlig rigtig godt fra start. Det vestsjællandske hold fik fat i det københavnske hjemmehold, og da Hermes afslutninger samtidig enten ramte Slagelses keeper Jacob Urban Hansen eller helt forbi mål, var det med frustrationerne uden på badehætterne, at hjemmeholdet gik til den store pause efter 2. periode.


Hermes havde svært ved at passere Slagelse keeper Jacob Urban Hansen i den første halvdel af kampen. Foto: Søren Arildsen.

Hermes` træner Ingo Svare fik snakket situationen igennem med de rutinerede spillere, som gik til 3. periode med en helt anden indstilling og et helt andet spil.

Hermes bragte sig ret hurtig på omgangshøjde med Slagelse - som dog med et par mål midt i perioden igen bragte sig konfortabelt i front. Med blot 28 sekunder igen var Slagelse foran med 8-5 - men så gik det galt....

To mål til Hermes på under et halvt minut rystede det unge Slagelse-mandskab, og da hjemmeholdet i løbet af et minut i 4. periode fik hamret yderligere tre scoringer i Slagelses netmasker, var der lige som ikke mere at komme efter.

Faktisk havde Slagelse to gange i 4. periode ikke bare en men to to-mand mere-situationer uden at holdet formåede at udnytte de muligheder.

Resultatet betyder, at Slagelse må blive på næstsidstepladsen i divisionen, mens Hermes nu kun er to point efter det førende hold fra Frem Odense.

Hermes - Slagelse 14-8 (1-2, 1-2, 5-4, 7-0)

Målscore Hermes:
Klaus Eskelund 4, Morten Svare 4, Kasper Christensen 2, Karsten Thomsen 1, Franco Levara 1, Thomas Rudlang 1, Mike Reid 1

Målscore Slagelse:
Mikael Bagenkop 2, Nichlas Hassel 2, Mate Papp 2, Frederik Arildsen 1, Daniel Olsen 1


Slagelses Mathias Hassel i dyst om bolden med Hermes Klaus Eskelund. Foto: Søren Arildsen.

Se stillingen i 1. division:

http://www.vandpolo.dk/default.aspx?m=2&i=198

Se fotos fra kampen:

http://picasaweb.google.dk/vandpolofan


 


Cookieindstillinger