0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Rikke Møller Pedersen henholdsvis nummer tre og fire på alle tiders verdensrangliste

26-10-2009
Med weekendens to fænomenale Europarekorder er Rikke Møller Pedersen kravlet helt til tops på alle tiders verdensrangliste. I 200 m brystsvømning optræder den fynske svømmer som nummer tre og i 100 m brystsvømning, som nummer fire. 

Af: 21

Svømmeren Rikke Møller Pedersen har i den grad markeret sig som en atlet i absolut verdensklasse med weekendens to flotte Europarekorder i henholdsvis 100 og 200 m brystsvømning.

2.18,52 var tiden i displayet efter 200 m brystsvømning finalen for Rikke Møller Pedersen lørdag aften i Odense Universitets Svømmehal. Det resulterede i Europarekord og en flot placering på alle tiders verdensrangliste som nummer tre.
Her er Rikke kun overgået af Annamay Pierse, Canada, som indtager førstepladsen på ranglisten i tiden 2.16,83 og Leisel Jones, Australien, der ligger nummer to i tiden 2.17,75.

Dagen forinden, fredag, præsterede Rikke at sætte en blændende Europarekord i 100 m brystsvømning i tiden 1.04,59. Med denne tid finder vi nu Rikke på alle tiders verdensrangliste på en flot fjerdeplads.
Her finder vi australieren Leisel Jones på førstepladsen i tiden 1.03,72. Jessica Hardy, USA, ligger nummer to i tiden 1.04,15 og den canadiske svømmer, Annamay Pierse, nummer tre i tiden 1.04,28.

Tilllykke til Rikke Møller Pedersen fra svømmeklubben FREM/STO95/NTC med weekendens stærke resultater.

Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger