0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

LEN Trophy: Frem sluttede med femte nederlag

25-10-2009
De danske mestre tabte 25-3 til Savona men fik vist frække afslutninger

Af: 127

Rari Nantes Savona-Frem Odense 25 - 3  (6-2, 7-0, 6-1, 6-0)
Målscore Frem: Heino Simonsen 3

Overtalssituationer: Frem: 6 - Savona 8  + 1 straffe
 
Som forventet kunne Frem Odense ikke stille meget op, da de danske mestre i vandpolo spillede femte og sidste kamp i den europæiske klubturnering LEN Trophy mod gruppe A´s stærkest mandskab - italienske Savona.

Trods italienernes store sejr, spillede det fynske mandskab ganske fornuftigt. Det lykkedes holdet at trække flere udvisninger, og tre af disse blev omsat til danske scoringer.

- I flere perioder lykkedes det os at spille med Savona og også lave nogle gode, kvalificerede og til tider frække afslutninger, som selv kunne overraske et så strækt og professionel mandskab som Savona. Desværre stod den italienske målmand en rigtig stor kamp, så mange af vore skud blev vippet ud til hjørne, fortæller Rasmus Bachmann fra Montpellier, hvor første runde i LEN Tropy gruppe A er blevet afviklet.

Desværre var Frem Odense heller ikke i denne kamp skarpe til at spille bolden rundt. For ofte lykkedes det Savona at opsnappe bolden og svømme kontra, hvilket som ofte udmøntede sig i en italiensk scoring.
 
- Deltagelsen i Montpellier har været god og lærerig. Vi er rigtig trætte nu efter fem kampe mod modstandere på et meget højt niveau. Vi har lært en masse, som vi kan tage med til den hjemlige turnering.
Men skal vi deltage en anden gang, så kræver det, at vi kan stille med et helt hold, som ikke er plaget af skader, understreger Rasmus Bachmann.

Sammen med Frem Odense er rumænske Dinamo Bucharest færdig efter første runde, mens de øvrige hold i gruppe A - Savona, Cattaro, Ferencvaros og Montpellier er med, når anden runde spilles.


 


Cookieindstillinger