0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

LEN Trophy: Lille dansk oprejsning

25-10-2009

Frem Odense ydede en god figur mod rumænske Dinamo Bucharest omend den rumænske vandpolo-sejr blev en kende for stor

Af: 127

Frem Odense-Dinamo Bucharest 6-19 (4-6, 1-7, 1-3, 0-3)
Målscorer Frem:
Søren Brasholt 2, Heino Simonsen, Thomas Hultgren, Michael Harder og Rasmus Bachmann hver 1.
Både Frem Odense og Dinamo Bucharest fik seks udvisninger og to straffekast.

Frem Odense kom rigtig godt fra start, da de danske mestre i vandpolo lørdag spillede den fjerde kamp i Gruppe A i den internationale klubturnering LEN Trophy.

Mod det rumænske mandskab fra Dinamo Bucharest lykkedes det for det fynske mandskab at hive noget af det spil frem, som gennem mange år har gjort holdet til toneangivende i Danmark.

Frem kom foran 1-0 og holdt trop med rumænerne hele første periode, hvor det blev til fire scoringer - blandt andet fordi holdet formåede at trække nogle udvisninger af modstanderne.

Desværre kunne Odense-mandskabet ikke holde dampen oppe i den efterfølende periode.

- I 2. periode rendte runænerne fra os med langskud og overtalssituationer. Samtidig brændte vi oplagte chancer, og når vi var en mand mere pga. udvisning, kunne vi ikke udnytte overtalssituationen fortæller Rasmus Bachman fra franske Montpellier, hvor gruppe A spiller 1. runde.

I 3. og 4. periode fik Frem lukket godt af i forsvaret, og selv om det blot bliver til en enkelt scoring, holder man også rumænerne nede på en rimeligt antal mål.

En lille oprejsning

- Kampen mod Bucharest var en lille oprejsning oven på det store nederlag til Ferencvaros. Vi følte, vi spillede med rumænerne. Vi kunne både slå kontra og etablere angreb. Dog er 19 mål stadig for meget, og noget vi helt sikkert skal arbejde med i vores sidste kamp mod puljens stærkste hold Savona, siger Rasmus Bachmann.

Skal det lykkedes for Frem at holde italienske Savona på en nogenlunde acceptabel scoringprocent, skal forsvaret fungere og i tilfælde af overtal, skal disse udnyttes til fulde.

Savona er gruppens stærkest hold og et mandskab, som selv professionelle hold kun får scoret nogle få mål mod.

- Vi glæder os til at prøve kræfter mod et af de hold, som ender i toppen af turneringen. Vi vil kæmpe for at slutte af med en god oplevelse og efterlade runden som et positivt bidrag fra Norden, understreger Rasmus Bachmann.

Franske Montpellier, der har Emil Morgen Hansen på holdet, tabte et tæt opgør til Savona med 8-11, mens Cattaro fra Montenegro besejrede Ferencvaros med 9-4.

Inden de sidste kampe søndag er Savona fortsat i front foran Cattaro, Ferencvaros og Montpellier, mens Frem Odense og sandsynligvis også Dinamo Bucharest er hægtet af i kampen om at fortsætte til anden runde.


 


Cookieindstillinger