0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

LEN Trophy: Ferencvaros ramte Frem

23-10-2009
Frem Odense fik endnu en gang en øretæve, da de danske mestre i den tredje kamp i den internationale klubturnering LEN Trophy mødte ungarske Ferencvaros.

Af: 127

21 ungarske mesterskaber og fire Europa Cup-titler til holdet fra Budapest borger for kvalitet. Og kvalitet var der i de 34 mål, som det ungarske hold bankede i de danske netmasker.

Ferencvaros - Frem Odense 34-3 (0-10, 1-9, 1-9, 1-6 )
Målscore for Frem:  Søren Brasholt, Thomas Hultgren og Heino Simonsen hver 1.

- Vi fik ikke et ben til jorden... Vi kan simpelthen ikke huske, at vi nogensinde er løbet ind i et nederlag af den kaliber. Det fortæller Rasmus Bachmann fra Frem-mandskabet.

Ungarerne lagde et hårdt pres, og generede Frem her, der og alle vegne. Og da Odense-spillerne i forvejen havde en hård kamp i bagagen fra fredag formiddag, var der ikke meget at kæmpe med mod de fysisk overlegne spillere fra Ferencvaros.

- I de to andre kampe havde vi kunne klare os i visse overtals-situationer. Det var helt udelukket mod ungarerne. De hjalp hinanden utrolig godt for at undgå, at vi netop skulle trække udvisninger, som de klogt nok havde set var vores eneste farlige våben. Kun én overtalssituation blev det til. Til gengæld måtte vi indkassere ti udvisninger og hele fire straffekast imod os, fortæller Rasmus Bachmann.

Mål på langskud

- Det blev en lang trættende og udmattende kamp, hvor ungarerne stjal bolden og scorede mange kontramål. Et lyspunkt i mørket var dog vores tre langskudsmål, hvor et af målene blev lavet af  Heino Simonsen, der frækt havde set, at målmanden var gået langt ud for at hjælpe 2-meter forsvaren. Heino sendte bolden ind udefra midten med et følt lop.

Trods det store nederlag, har Frem-spillerne endnu ikke mistet modet. Lørdag gælder det et opgør med Dinamo Bucharest, der fredag tabte knebent 8-9 til Montpellier.

Samtidig rykkede italienske Savona helt i front i gruppen efter en yderst smal sejr på 11-10 over det andet favorithold Cattaro fra Montenegro.


 


Cookieindstillinger