0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Fransk sejr over Frem

23-10-2009
De danske mestre fra Frem Odense led fredag morgen det andet nederlag i den europæiske klubturnering LEN Trophy, da holdet tabte til den arrangerende klub Montpellier Waterpolo.

Af: 127

Montpellier-Frem 25-4 (8-3, 9-0, 3-1, 5-0)

- Vi var med første halvdel af 1. periode. Vi kom foran 0-1 og kom på 2-2, men så begyndte Montpellier at trække fra. Vores overtal i 1. periode kørte perfekt, hvo vi scorede på 3 ud af 3 overtalssituationer. Det fortæller Rasmus Bachmann fra Frem-holdet.

Men Montpellier pressede Frem, og når det resulterede i en dårlig aflevering, slog det franske hold kontra.

- Det gik meget stærkt i de 2 første perioder - og 9-0 i 2. periode var helt uacceptabelt. Først i 3. periode fik vi dæmmet lidt op. Men hvis ikke det var kontra, havde de igen stærke skytter, der ubesværet sendte bolden ind udefra.

Frem kom lidt mere med i kampen i sidste halvdel. Forsvaret fungerede bedre, men holdet brugte mange kræfter, og det gik ud over angrebsspillet, hvor de danske mestre ikke formåede at udnytte overtals-situationer.

- Igen var det yderst positivt at vi bevidste, at vi kan trække udvisninger mod så godt et hold som Montpellier. Hele 11 gange fik vi trukket udvisninger mod de professionelle franskmænd. Desværre fik vi kun scoret på de fire, fortæller Rasmus Bachmann.

Frem indkassere 11 udvisninger og 1 straffe imod sig.

DM-vinderne har endnu en kamp fredag, hvor et stærkt mandskab fra Ungarn venter.

- Vi kan håbe, ungarerne er trætte efter et hårdt og relativt tæt kamp mod Savona.

- Vi skal fortsætte med at arbejde og få vores overtalsituationer og vigtigst - få dæmmet lidt op og blokeret målene udfra, så vi ikke indkasserer så mange mål, slutter Rasmus Bachmann.


 


Cookieindstillinger