0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Lotte Friis: Årets Idrætsprofil 2009

21-10-2009
I forbindelse med sidste uddeling af gaver og kontanter fra SE og HØR Gunnar Nu Fonden er Lotte Friis blevet kåret som Årets Idrætsprofil. Med kåringen følger en check på 50.000 kroner. 

Af: 21

For 31. og sidste gang - blev der torsdag, den 22. oktober uddelt gaver til dansk idræt fra SE og HØR Gunnar Nu Fonden i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund.

Foreninger, ledere og unge idrætsstjerner i svøb fra hele landet fik tilsammen 825.000 kroner i kontanter, og med gaver kom beløbet op på 1 million kroner. Det skete ved en storstilet idrætsfest i Aller Medias nye mediehus på Havneholmen i København, hvor kulturminister Carina Christensen holdt åbningstalen.

Lotte Friis - Årets Idrætsprofil
Svømmeren Lotte Friis blev under stort bifald kåret til Årets Idrætsprofil. Det skete på baggrund af Lottes opnåede verdensmesterskab i 800 m fri i sommer - det første verdensmesterskab til en dansk svømmer på langbane nogensinde. Ud over æren fik Lotte en check på 50.000 kroner, en Gunnar Nu-guldmedalje til 6.500 kroner, gaver fra kosmetikfirmaet Gosh, Toms-chokolade og blomster.


Carina Christensen overrakte medalje og 50.000 kroner
til Årets Idrætsprofil Lotte Friis. Foto: Niels S. Andersen.

Lotte Friis modtog også for fire år siden anerkendelse fra fonden, da hun fik tildelt et legat på 25.000 kroner, fordi hun var et lovende talent.

Udover kåringen af Lotte Friis som Årets Idrætsprofil modtog et væld af foreninger, ledere og unge talenter legater til en værdi af 25.000 kroner, 10.000 korner eller 5.000 kroner. 

Dansk Svømmeunion ønsker Lotte Friis hjertelig tillykke med den flotte og velfortjente hæder.

Dansk Svømmeunion 


 


Cookieindstillinger