0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Hvem skal være Årets danske svømmer 2009?

22-10-2009
DSTS-medlemmer kan frem til og med lørdag, den 24. oktober klokken 12.00 afgive deres stemmer på DSTS´ hjemmeside. Læs her om de fire nominerede svømmere.

Af: 21

Dansk SvømmeTræner Sammenslutning (DSTS) giver alle DSTS-medlemmer mulighed for at stemme på Årets danske svømmer 2009 frem til og med på lørdag, den 24. oktober - klokken 12.00.

Fire svømmere kæmper om titlen som Årets danske svømmer 2009.
Nomineringerne er baseret på resultater opnået fra og med DMK sidste år til og med VM på langbane i år.
 
De nominerede er:
 
Lotte Friis. Motivering: Verdensmester på langbane i en olympisk disciplin for første gang for en dansk svømmer nogensinde. Medalje til EKM for andet år i træk. Nordiske og danske rekorder på stribe gennem året i både 800 og 1500 fri.
 
Jeanette Ottesen. Motivering: Europamester i 100 butterfly på kortbane. 4 individuelle medaljer til EKM som første danske svømmer nogensinde til stævnet. Flere nordiske og utallige danske rekorder igennem året på både
kort- og langbane.
 
Mads Glæsner. Motivering: Finale i 400 meter fri til VM på langbane og medalje til EKM i samme disciplin. Har fået sit internationale seniorgennembrud i år og har gennem året sat både danske og nordiske rekorder på både kort- og langbane.
 
Rikke Møller Pedersen. Motivering: Har løftet sit niveau fra dansk elite til verdensklasse på et år. 6. plads til VM på langbane i 100 bryst og forbedring af PR med 6 sekunder. Nordiske og danske rekorder gennem året cementerer indtrykket af, at vi har fået endnu en verdensstjerne i Danmark.

Er du DSTS-medlem kan du afgive din stemme på hjemmesiden: http://www.dsts.org/arsv2009
Husk: det er kun muligt at stemme frem til og med lørdag, den 24. oktober klokken 12.00.

DSTS


 


Cookieindstillinger