0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

NM: Sejr og nederlag til Slagelse

17-10-2009
Slagelse tabte en tæt kamp mod svenske Järfalla og er dermed ude af kampen om NM-titlen i vandpolo for klubhold

Af: 127


Slagelses unge mandskab måtte indkassere et nederlag efter et tæt opgør med svenske Järfalla. Foto: Søren Arildsen.

Slagelse står noteret for en sejr og et nederlag efter førstedagen ved NM i vandpolo for klubhold. Det unge Slagelse-hold fik lørdag formiddag en yderst konfortabel sejr over svenske Polisen IF fra Stockholm. 27-3 sejrede Slagelse mod et svensk hold, som slet ikke kunne være med i kampen.

Til gengæld fik "babyerne" fra SSK mere end modstand, da holdet lørdag eftermiddag i holdets anden kamp skulle op mod Järfalla, som ligeledes kommer fra Stockholm.

SSK var kun foran en enkelt gang ellers haltede de unge spillere efter det stærkere og noget mere rutinerede mandskab fra den stockholmske forstad.

I 2. periode så det dog ud som om, Slagelse skulle komme på omgangshøjde med det svenske mandskab. Slagelse bragte sig på 4-4, men i sidste halvdel af perioden slap SSK markeringerne, og så fik Järfalla sat hele fire scoringer ind.

Og det forspring formåede Slagelse ikke at indhente. Heller ikke selv om SSK faktisk spillede uafgjort med det svenske mandskab i 3. periode og vandt 4. periode med 2-0.


SSKs træner Laszo Kacsor havde den betænkelige mine på. Foto: Søren Arildsen. 

- Vi kæmpede og spillede faktisk en god kamp selv om det ikke blev til sejr. Men holdet er ungt og ikke så rutineret som Järfalla, sagde Slagelses ungarske træner Laszlo Kacsor efter kampen. -Gennemsnitsalderen på Slagelse hold er 17 år...

Järfalla har taget et afgørende skridt i kampen om NM-finalen. Det stockholmske mandskab har vundet alle tre kampe i indledende runde. Slagelse kan højst nå op på to, og dermed bliver det kampen om tredjepladsen, det vestsjællandske mandskab kan sætte næsen op efter.

Klub-NM afvikles i Stockholm med deltagelse af seks svenske klubber - og danske Slagelse. De svenske klubber er Polisen IF, Göteborg Sim, Hellas IF, Järfalla, Linköbing ASS, Stockholm Kapsimnings Klub.


Forspringet til det svenske mandskab var for stort. Så det hjalp ikke meget, at Slagelse henholdsvis spillede uafgjort og vandt de to sidste perioder. Foto: Søren Arildsen.

Resultater:

Polisen IF - Slagelse 5-27 (1-5, 0-5, 2-8, 2-9)
Målscorere Slagelse: Nichlas Hassel 8, Mikael Bagenkop 4, Mate Pape 4, Andreas Lauritzen 1, Kevin Hansen 3, Frederik Arildsen 2, Kevin Sørensen 2, Mathias Hassel 3.

Järfalla - Slagelse 11-9 (4-2, 4-2, 3-3, 0-2)
Målscorer Slagelse: Nichlas Hassel 4, Mikael Bagenkop 2, Mathias Hassel 1, Frederik Arildsen 1, Mate Pape 1.

Se flere fotos fra NM for klubhold:

http://picasaweb.google.dk/vandpolofan


 


Cookieindstillinger