0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Mathilde Sørensen måtte udgå af sidste afsnit af World Cup-serien i 10 km åbent vand

15-10-2009
Med hårde spark fra konkurrenterne og tårnhøje bølger var strabadserne i World Cup-seriens sidste afsnit, som fandt sted i byen Sharjah, mere end danske Mathilde Sørensen kunne klare. Efter otte kilometer i de seje bølger måtte en søsyg Mathilde således udgå.   

Af: 21

Ærgerligt for Mathilde Sørensen for denne afslutning på en ellers flot åbent vand-sæson. Mathilde har i den grad formået at følge med blandt de stærkeste konkurrenter i FINAs World Cup-serie i 10 km åbent vand. Senest i lørdags, hvor den danske svømmer kom i mål blot 39 sekunder efter vinderen af afsnittet - den brasilianske svømmer Poliana Okimoto. Tiden var virkelig god og alligevel rakte den desværre kun til en 18. plads.

Mathilde er én af de svømmere, der ulykkeligvis blev ramt af kraftig maveonde i forbindelse med de vestdanske mesterskaber. Det betød en uge i sengen forud for World Cuppens to sidste afsnit i De Forenede Emirater. Alligevel lykkedes det for Mathilde at kæmpe så flot som tilfældet var i Dubai i lørdags. I dag slap energidepoterne imidlertid op. 

Jeg har lært en masse som jeg kan bruge fremover
Det var dog en nogenlunde fortrøstningsfuld dansker, der efterfølgende kunne se tilbage på en god åbent vand-oplevelse i De Forenede Emirater: - Selvom det er en lidt ærgerlig afslutning for mig at opnå en 18. plads og dernæst udgå af et løb, så ser jeg alligevel tilbage på et godt ophold hernede. I dag havde jeg bare ikke flere kræfter til sidst, men jeg føler, at jeg gav alt, hvad jeg havde i mig. Og så er det okay at kaste håndklædet i ringen, når søsygen er så voldsom, som tilfældet var her til sidst.
Det har været meget lærerigt for mig at deltage i de to sidste World Cup-afsnit. Så selvom jeg nu rejser hjem med en placering som nummer 18 i lørdags og uden noget resultat i dag, så har det absolut ikke været spild af tid at være med hernede. Netop under svære betingelser lærer man rigtig meget om sig selv og hvor meget, man kan klare. Det tager jeg med mig hjem og bruger konstruktivt i forbindelse med næste sæson, udtalte Mathilde Sørensen oven på onsdagens hårde strabadser overfor Dansk Svømmeunion.  

Hvilken endelig slutplacering det bliver til for Mathilde Sørensen i den samlede World Cup serie er ikke offentliggjort af FINA endnu.

Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger