0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

SYDCUP 2009 BLEV EN STOR SUCCES

07-10-2009

Af: 42

Haderslev svømmeklub afholdt i week-enden 2-4 oktober sit store internationale svømmestævne SydCup. Det blev en stor succes med det største antal deltagere i mange år, og svømning på et meget højt niveau.
 
Bedste klub blev ST Elmshorn, som stillede med et meget stærkt hold. Nummer to blev ST Esbjerg, som er en af Danmarks førende klubber.
 
Bedste kvindelige svømmer blev Taina Raezke fra Elmshorn. Taina er Tysk mester i flere discipliner. Nummer to blev Micha Østergård fra Vallensbæk IF, som er en af vores stærkeste danske kvinder.
 
Bedste mandlige svømmer blev Chris Christensen fra ST Esbjerg, som også gør sig stærkt gældende internationalt.
 
I dette års SydCup deltog mange gode  tyske klubber, som var medvirkende til, at der blev leveret svømning af meget høj kvalitet. I alt var der blandt gæsterne 15 tyske svømmere, som enten lå som nr 1 eller 2 på de tyske ranglister.
 
Haderslev Svømmeklub håber at flere danske klubber vil melde sig næste år, så de deltagende tyskere kan få dansk modstand. Med 2400 starter placerer SydCup sig blandt de 5 største stævner i Danmark.
 
Vindere af konkurrencen bedste heppekor blev Horsens Svømmeklub, som leverede et underholdende bidrag men alligevel afdæmpet, så det ikke dominerede stemningen i hallen.
 
Haderslev Svømmeklub er nu gået i gang med at arrangere næste års SydCup. Det bliver igen et stort arbejde, stævneledelsen har regnet ud, at et stævne af den kaliber fordrer en frivillig indsats, som svarer til mindst ½ mandeår.
 
Pressemeddelelsen er udsendt d. 5. oktober. Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte klubbens formand, Bo JM Secher på telefon 4026 2229 eller via e.post formand@haderslevsvommeklub.dk.

 


Cookieindstillinger