0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Årets danske svømmetrænere kåret

13-09-2009

Af: 21

Pressemeddelelse, udsendt på vegne af DSTS (Dansk Svømmetræner Sammenslutning).

I forbindelse med afholdelse af Dansk Svømmeunions og DSTS´s årlige Aqua Clinic, kårede DSTS lørdag aften årets danske trænere 2009.

Årets træner er en træner, der arbejder inden for dansk svømning og i den forbindelse har udrettet noget, der ligger udover det sædvanlige i årets løb. 
Afstemningen har fundet sted blandt alle medlemmer af DSTS.

Der er blevet uddelt titler indenfor tre kategorier: årets danske seniortræner, årets danske juniortræner og årets danske årgangstræner.

Årets danske årgangstræner 2009 blev AGF´s Niels Jørgen Jørgensen, der vandt titlen på baggrund af sit arbejde med svømmeren Viktor Bromer, der med sin individuelle sølvmedalje i 200 m butterfly ved EYOF (ungdoms-OL) samt deltagelsen i bronzeholdkappen i 4x100 holdmedley ved samme stævne, har vist sig som en af de klart mest lovende årgangssvømmere.

Årets danske juniortræner 2009 blev ikke så overraskende Farums Simon Winther, der med hele fire deltagere ved EJM og adskillige danske juniorrekorder, har sat sit præg på dansk juniorsvømning. Mest fremtrædende har været resultaterne med svømmeren Frederik Siem Pedersen, der leverede det bedste danske resultat ved EJM med en fjerdeplads i 200 m fri svømning.

Årets danske seniortræner 2009 gik i år til trænersammenslutningens egen formand, Kim Dietrichsen, der efter et år i STO95 har vist sig som den helt rigtige til arbejdet med især svømmeren Rikke Møller Pedersen, der med sin sjetteplads ved VM i 100 m brystsvømning har flyttet sit niveau til helt nye højder.

De nominerede svømmetrænere til titlerne var:

Årets danske årgangstræner 2009
Morten Hyldelund (Aalborg), Stine Lyngby (Køge), Mick Steen Nielsen (VAT) og Niels Jørgen Jørgensen (AGF).
 
Årets danske juniortræner 2009
Mick Steen Nielsen (VAT), Flemming Poulsen (SIGMA), Niels Jørgen Jørgensen (AGF), Simon Winther (Farum) og Morten Gudnitz (Helsingør).
 
Årets danske seniortræner 2009
Flemming Povlsen (Sigma), Paulus Wildeboer (Det nationale Træningscenter), Per Holmquist (KVIK Kastrup) og Kim Dietrichsen (STO95).

For yderligere information kan DSTS formand, Kim Dietrichsen, kontaktes på mobil: 2043 8633, e-mail: kd@inleap.dk

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Informationsmedarbejder

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger