0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk nederlag til favorit-hold

07-09-2009
Et fysisk stærkt og teknisk godt spillende slovensk mandskab besejrede Danmark med 19-3

Af: 127

Slovenien - Danmark 19-3 (5-1, 4-0, 3-0, 7-3)
Målscorer for Danmark:
Kjertan Lyster 2, Joachim Sørensen 1

Danmark var ikke uventet oppe mod overmagten, da det danske landshold i vandpolo mandag mødte Slovenien i den tredje kamp ved EM.

Slovenerne er blandt dette EMs absolutte favoritter, og mandskabet fra Balkan viste da også mod Danmark, at her var tale om et hold, som både var større, fysisk stærkere og teknisk dygtigere.

Slovenerne lagde hårdt ud med at score tre gange i løbet af de første to minutter af 1. periode. Blandt andet fik holdet fra Balkan tildelt en 5-meter efter blot 42 sekunder.

Danmark kom i denne periode på måltavlen med en scoring af Kjertan Lyster, som fik banket bolden ind bag en meget stærk spillende slovensk keeper.

Danmark trak tre udvisninger i 1. periode, mens Slovenien kunne nøjes med en enkelt.

I 2. periode fortsatte slovenerne med at banke bolden ind i det danske mål. Danmark havde faktisk muligheder for at reducere, idet de tre gange kommer i en mand mere-situation, men enten det slovenske forsvar eller keeperen fik pillet bolden fra danskerne.

Selv om det var et opgør med et af EMs tophold var Danmark på intet tidspunkt opgivende. De rød-hvide kæmpede alt, hvad de havde lært, og da Danmarks målmand, Jesper Thorsø, samtidig havde tre gode redninger i træk - blandt andet blokerede han en slovensk kontra-chance -, kunne danskerne holde Slovenien nede på tre scoringer.

Det er netop kontra-angrebene, som gav Slovenien to scoringer i denne periode. Den sidste på Sloveniens anden 5-meter.
I de sidste minutter af 3. periode trak Danmarks anfører Emil Morgen Hansen sin tredje udvisning, og var han ude for resten af kampen.

Også i sidste periode er det kontra-spillet og mand-mere situationerne, som giver Slovenien et par hurtige mål. Bagud 19-1 fik det rød-hvide mandskab dog pyntet lidt på målstatistikken. Først ved en scoring til Joachim Sørensen, og siden da Kjertan Lyster scorede på en tildelt 5-meter.

Se fotos fra Danmarks kamp mod Slovenien:

http://picasaweb.google.dk/vandpolofan/DenmarkSlovenia#


 


Cookieindstillinger