0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Mathilde Sørensen nummer seks ved New Yorks World Cup i 10 kilometer åbent vand

07-09-2009

Af: 21

Oven på FINAs World Cup-afsnit i 10 kilometer åbent vand-svømning i kanalerne rundt om Christiansborg lørdag, den 29. august, rykkede World Cup-serien til New York, hvor der i går blev svømmet langs New Yorks Governors Island.

Med i World Cup-afsnittet i New York var danske Mathilde Sørensen, som har opnået to syvendepladser som sine hidtil bedste resultater ved World Cups tidligere på sæsonen.
 
I New York lykkedes det for svømmeren fra West Swim Esbjerg/EliteSvøm Esbjerg at kæmpe sig ind på en flot sjetteplads i tiden 2.05,45.
 
Mathilde var oppe imod flere af verdens absolut stærkeste World Cup-svømmere i dette meget hårde løb, og var da også efterfølgende utroligt glad for sit resultat: - Det har bare været et helt vildt løb, og at jeg blev nummer seks, er bare så fedt, udtalte Mathilde Sørensen oven på sin kraftpræstation, og fortsatte: - Der var rigtig store bølger, så det var vildt hårdt, men til sidst fik jeg bare uanede kræfter og formåede at levere en god slutspurt.

Vinder af World Cup-afsnittet i New York blev, som i København, den brasilianske svømmer Poliana Okimoto, i tiden 2.04,40. Nummer to blev Eva Mariel Fabian, USA, i tiden 2.04,45. Tredjepladsen blev svømmet hjem af tyske Angela Maurer, der ligeledes i København sluttede på en tredjeplads, her i tiden 2.05,24.
Den brasilianske svømmer, Ana Cunha, som blev to’er i København, måtte se sig ”nøjes” med en fjerdeplads i New York i tiden 2.05,25.
Ind på femtepladsen, lige foran Mathilde Sørensen, kom den kroatiske svømmer, Karla Sitic, i tiden 2.05,27.
 
Se alle World Cup resultater på: www.fina.org/project/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=127&Itemid=592    

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Informationsmedarbejder

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

 


Cookieindstillinger