0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Danmark besejrede Polen

22-08-2009
Det danske landshold i vandpolo leverede en flot kamp i træningsturneringen, Ocmer Cup, som resulterede i en fire-måls sejr over værtsnationen

Af: 127

Danmarks vandpolo-landshold vandt lørdag den 2. kamp ved 4-Nationers turneringen i Lodz i Polen - Ocmer Cup - med 10-6 over værterne fra Polen.

Danmark Polen 10-6 (4-1, 0-2, 3-2, 3-1)

Målscorerne for Danmark: Esben M. Hansen 3, Emil M. Hansen 2, Kjertan Lyster 2, Torben Rehder 1, Kasper Christensen 1, Nikolaj Villadsen 1.

Kampen forløb godt i 1. periode set med danske øje. Polen fik faktisk ikke et ben til jorden, fortæller landsholdspiller Kjertan Lyster i en statusrapport fra Polen.

Danmarks angreb var mod polakkerne blevet mere aggressivt i forhold til den første kamp mod Hviderusland. I 2. periode faldt spillet dog lidt i niveau, og der blev brændt nogle gode chancer i angrebet, som faktisk kostede 2 mål og næsten et tredje, da Polen slog kontra - men Danmarks keeper, Jesper Thorsø, stod en god kamp og sørgede for, at Polen ikke kom ind i kampen.


Danmarks keeper, Jesper Thorsø, fik dæmmet op for polakkerne.
Foto: Søren Arildsen.

I 3. og 4. periode gjorde Danmark det godt og holdt polakkernes spil nede. Desværre formåede det rød-hvide mandskab ikke at udnytte flere "mand mere-situationer", som opstod pga danske kontra-angreb.

Danmarks sidste modstander i den indledende runde, Schweiz, tabte lørdag til Hviderusland 9-11.

Med en vunden og en tabt kamp ligger Danmark og Schweiz nu lige. Polen er sidst i turneringen, som føres af Hviderusland, som har vundet begge sine kampe.


 


Cookieindstillinger