0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Masters DM på 5.000 meter åbent vand 2009

14-08-2009
Som et nyt tiltag vil der være mulighed for at svømme om medaljer i mastersgrupperne på 5.000 meter åbent vand ved Amager Open Water. Tilmeldingen er stadig åbent... 

Af: 109

Lørdag den 22. august afvikler Dansk Svømmeunion i samarbejde med KVIK Kastrup Amager Open Water. Stævnet vil igen i år blive afviklet i på Amager Strandpark, hvor der svømmes på en rundstrækning i forbindelseskanalen og lagunen.
 
Der vil som noget nyt i år blive afviklet DM på 5.000 meter for mastersgrupperne. Arrangørerne håber af mange af de trofaste masters svømmere vil tage udfordringen op – og deltage i det første mesterskab på den lange distance. Det vil ikke være et krav, at man svømme uden våddragt, som det gøre sig gældende ved det det officielle DM den 5. september i Holstebro.
 
Foruden fem kilometer distancen vil det være muligt, at deltage i Amager Open Water på henholdsvis 1.000 og 2.000 meter. Begge distancer vil være en fin forberedelse til Christiansborg Rundt, der afvikles den efterfølgende weekenden i kanalerne rundt om Slotsholmen.
 
Arrangementet vil igen i år være inklusiv grillmenu for alle deltagere, så vi håber på at der er mange der finder vej til Strandparken den 22. august. 
 
Sidste tilmelding vil være den 17. august via www.openwater.dk
 
Eventuelle spørgsmål kan rettes til konsulent Morten Hinnerup på mail moh@svoem.dk eller på mobil 29160903.

 


Cookieindstillinger