0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Konkurrencelivredning stævner og træningslejr

13-08-2009
Starten af august byder på flere spændende udfordringer for det danske landshold i konkurrencelivredning.

Af: 109

Fredag d. 7. august tager det danske livredningslandshold af sted til Sverige, hvor de skal deltage i de åbne svenske mesterskaber i Open Water konkurrencelivredning. Ud over at kæmpe ved mesterskabet, så kæmper de danske deltagere også om at blive udtaget til DLRG Cup den efterfølgende weekend i Tyskland.

DLRG Cup er det største internationale Open Water konkurrencelivredningsstævne i Europa, hvor der er deltagelse fra mange lande. Dette stævne afholdes i weekenden d. 15.-16. august i Warnemünde.

Efter de åbne svenske mesterskaber bliver landsholdet i Sverige, hvor de træner og finpudser formen et par dage inden de drager til Tyskland.
De danske deltagere er Maria Bisgaard, Hermes - Joseph Quinlan, SAIF - Martin Jørgensen, AGF – Jan Simonsen, Aalborg Svømmeklub - Kresten Falster, SAIF – Michael Sørensen, STO – Thomas Ibsen Nielsen, AGF – Jacob Carstensen, ESE.

Det forventes at de danske deltagere bliver højt placeret i de forskellige discipliner ved de svenske mesterskaber. Ved DLRG Cup må der ventes noget hårdere konkurrence men et bud på en medalje må være Jacob Carstensen i surf race, som Jacob vandt bronze i ved de Europæiske Mesterskaber i 2007.

Den 5. september venter de danske Open Water mesterskaber i konkurrencelivredning. Se mere om stævnet her

For yderligere information kan landstræner, Nicolaj Poulsen, kontaktes på 51 74 33 17.


 


Cookieindstillinger