0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Premiere på Aqua Beach Camp – svømning i åbent vand

24-07-2009
For første gang afholder Dansk Svømmeunion en Aqua Beach Camp for børn og unge i alderen 13 – 15 år. Der er stadig ledige pladser.

Af: 21

I forbindelse med at Dansk Svømmeunion for et par år siden udviklede konceptet til de danske sommersvømmeskoler kaldet AquaCamps, blev der ligeledes arbejdet på en pendant til dette koncept, hvor fokus i højere grad skulle være på ophold i det fri og dermed åbent vand-svømning.
 
Tanken bag Aqua Beach Camp, som aktiviteten hedder, er, at børn og unge her får mulighed for at sætte fokus på svømning i åbent vand, livredning og førstehjælp. Dette sker som led i udviklingen af en livredningskultur i Danmark og skal sikre, at børn og unge færdes trygt og med omtanke i og ved vand.
 
I år skal en Aqua Beach Camp afholdes for første gang og det i samarbejde med GI40Hermes, København.
 
Campen, som afholdes på Amager Strandpark, finder sted i uge 32 dagligt i tidsrummet 09.00 – 15.00. Alle, der kan svømme mindst 200 meter, har mulighed for at deltage i campen.
 
Ifølge GI40Hermes’ koordinator, Jon Poulsen, kan deltagerne se frem til en spændende uge på stranden: - Deltagerne kommer naturligvis til at opleve en masse svømning i åbent vand, og så kommer de eksempelvis også til at træne livredning ”sådan som kystlivredderne gør det” samt får indsigt i førstehjælp. Ugen krydres med en masse aktiviteter såvel på land som i vandet.

Læs meget mere om Aqua Beach Campen på www.aquacamp.dk hvor også tilmelding finder sted.

For yderligere information kan GI40Hermes’ koordinator, Jon Poulsen, kontaktes på mobil: 2741 2749 og foreningsmedarbejder, Puk Hvistendal, på mobil: 2616 9819.

Hos Dansk Svømmeunion kan konsulent, Lene Madegaard, kontaktes på mobil: 2920 6150 og fra mandag, den 27. juli, konsulent Morten Hinnerup, på telefon: 4439 4468.
 
Aqua Beach Campen i GI40Hermes støttes af Københavns Kommune.  

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

 


Cookieindstillinger