0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Ungdoms-OL, torsdag: 10 år gammel dansk juniorrekord slettet i dag af AGF´s Viktor Bromer

23-07-2009

Af: 21

Torsdag blev dagen, hvor de danske ungdoms-OL svømmere for alvor markerede, at de kan blande sig helt i toppen med de stærkeste konkurrenter.
 
Særligt bemærkelsesværdigt var AGF-svømmeren Viktor Bromers præstation i indledende 200 m butterfly. Her torpederer den unge Århus-svømmer langbanebassinet i den stærke tid 2.01,97, hvilket er ny dansk juniorrekord med ikke mindre end 77/100 sekunder.
Viktor sletter her Anders Bo Pedersens 10 år gamle juniorrekord.
Et fantastisk løb af den unge svømmer, som nu er klar til aftenens finale på distancen på en samlet andenplads. Spændende, hvad det skal føre med sig i aften.
 
Også Køge-svømmeren, Kia Hansen, leverede flot svømning torsdag morgen. Her blev det ligeledes til en samlet flot andenplads i indledende 200 m fri i tiden 2.05,78. En stor personlig rekordtid af Kia, som vi således også kan glæde os til at følge i en finale i aften.
 
Og endelig var heller ikke Daniel Skaaning til at styre i det indledende afsnit af ungdoms-OL. Svømmeren fra Swim Team Taastrup formår her at svømme sig ind på en samlet fjerdeplads i 50 m fri i tiden 23,82, hvilket er en stor personlig rekord for den unge svømmer. Således også her en dansk deltager i aftenens finale. 

Det er også blevet til tre fine B-finale placeringer for danske svømmere torsdag morgen.
Julie Aglund Lauridsen, Allerød/Sigma, sluttede på en samlet niendeplads i indledende 400 m individuel medley i tiden 5.06,14.
Aalborg-svømmeren Mie Østergaard Nielsen opnåede en 12. plads i indledende 50 m fri i 27,62.
Og endelig blev det også til en B-finale for Rasmus Dufour, Holbæk, i indledende 100 m brystsvømning. Rasmus noteres her for tiden 1.08,32, hvilket resulterede i en samlet 16. plads.
Ovennævnte tre B-finaler svømmes også i aften, torsdag.
 
Se alle dagens resultater på: http://www.tampere.fi/english/2009/results.html

Finaleafsnittet torsdag, som bliver særdeles spændende at følge, set med danske øjne, begynder klokken 16.00 (dansk tid).
 
For yderligere information kan Dansk Svømmeunions talentudvikler, Michael Hinge, kontaktes på mobil: 2049 5706.    

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

 






Cookieindstillinger