0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sommerens første Aqua Camps begynder på mandag

25-06-2009

Af: 21

På mandag, den 29. juni, begynder de første af en lang række svømmelejre eller Aqua Camps, som de hedder, i regi af Dansk Svømmeunion. Lejrene, som tilbydes i tæt samarbejde med svømmeklubber lokalt, afholdes nu for sjette år i træk.
 
Aqua Camp – også for børn, der ikke kan svømme
Aqua Camp-konceptet er målrettet børn i alderen 7 - 12 år. Deltagelse kræver ingen særlige forudsætninger, ligesom det ikke kræver medlemskab af en svømmeklub at få lov til at deltage. Der er også plads til at børn, som endnu ikke har lært at svømme, kan være med.

26 klubber byder velkommen til i alt 40 Aqua Camps i løbet af sommeren
26 klubber har budt ind på afholdelse af Aqua Camps denne sommer. En camp varer typisk fem dage. Nogle af klubberne afholder dog flere camps i løbet af sommeren. Således bliver der afholdt i alt 40 Aqua Camps de kommende uger med deltagelse af cirka 2000 børn.

Følgende svømmeklubber byder i år velkommen til én eller flere Aqua Camps:
AGF, Allerød Svømmeklub, Birkerød Svømmeklub, Farum Familie Svøm, GI40Hermes (Frederiksberg), Haderslev Svømmeklub, Herlev Svømmeklub, Herning Svømmeklub, Hillerød Svømmeklub, Hobro Svømmeklub, Holstebro Svømme-Club, Horsens Svømmeklub, Kvik Kastrup, Køge Svømmeklub, Lyngby Svømmeklub, Lystrup Idrætsforening, Næstved Svømmeklub, Odense Svømme- og Livrednings Forening, Orient Svømmeklub (Rødovre), Pingvinen Støvring, Ringe Svømmeklub, Slagelse Svømmeklub, Slangerup Svømmeklub, Store Heddinge Svømmeklub, Vejle Svømmeklub Triton, West Swim Esbjerg.
 
Samarbejdspartnere/sponsorer hjælper til
At afholde Aqua Camps er forbundet med mange udgifter. Derfor er det af afgørende betydning at en række virksomheder vil hjælpe til og støtte den gode sag – det være sig i form af naturalier til børnenes meget populære goodiebags og i form af økonomisk støtte.

Goodiebags uddeles til samtlige børn på førstedagen af campen. I disse gemmer sig små overraskelser foruden en flot t-shirt.
I år er det lykkedes at få etableret et samarbejde med tre virksomheder, der således har valgt at bakke op om de aktive camps.

De tre virksomheder er:
REMA 1000 (hovedsponsorat)
Kavli (Sunmaid rosiner og FUN saft)
Castus (Småt & Godt)

For yderligere information om Aqua Camps denne sommer kan konsulent i Dansk Svømmeunion, Lene Madegaard, kontaktes på mobil: 2920 6150, e-mail: lm@svoem.dk

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

Nora Thomsen
Informationsmedarbejder

Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

 


Cookieindstillinger