0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Revideret positivliste vedr. konkurrencedragter fra FINA

22-06-2009
FINA har pr. 22. juni offentliggjort revideret liste over godkendte konkurrencedragter. Dansk Svømmeunion implementerer ny liste omgående.

Af: 35

FINA har nu offentliggjort listen over de konkurrencedragter der pr. 22. juni vil være godkendte.
 
Se listen på FINA’s hjemmeside her.
 
Listen er gældende fra offentliggørelsen, det vil sige pr. 22. juni, og implementeres med omgående virkning i regi af Dansk Svømmeunion.
 
Dansk Svømmeunion understreger, at konkurrencedragter som ikke findes på ovenstående positivliste fra FINA hermed ikke kan anvendes ved stævner i Danmark.
 
For en god ordens skyld skal det klargøres, at denne positivliste kun omfatter konkurrencebadedragter. Ældre badedragter/badebukser, lavet af tekstilfibre og lignende materialer, kan fortsat anvendes.
 
Offentliggørelsen af den nye liste får ingen konsekvenser for Dansk Svømmeunions eget forbud mod årgangssvømmernes brug af konkurrencedragter. Men negativlisten som offentliggjort andetsteds på www.svoem.dk vil hurtigst muligt blive opdateret.
 
For spørgsmål kan Jens-Christian Iversen, svømmesektionen og formand for dommerudvalget, kontaktes på e-mail: j.h.iversen@mail.dk.

 


Cookieindstillinger