0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Slagelse fremtvang den 3. DM-finale

13-06-2009

Frem Odense blev besejret 6-10 i returopgøret. I det første DM-møde vandt Frem Odense suverænt 20-10

Af: 127

Det lykkedes lørdag Slagelse at fremtvinge en tredje DM-finale i vandpolo. Holdet fra Vestsjælland besejrede nemlig overraskende de regerende mestre fra Frem Odense med 10-6 i returkampen om DM-guldet. Det første DM-opgør havde Frem Odense ellers vundet sikkert med cifrene 20-10.

Frem Odense - Slagelse 6-10 (1-1, 2-1, 1-4, 2-4)

Frem O.: Torben Harder 2, Peter Haugaard 2, Michael Harder 1, Anders Elbeck 1.

Slagelse: Sune Larsen 2, Emil M. Hansen 2, Benjamin Sigurdsson 2, Esben M.Hansen 2, Kevin Sørensen 1, Nichlas Hassel 1.

Slagelse havde op til returopgøret forstærket sig med nok Danmarks bedste vandpolospiller, Emil Morgen Hansen, som ellers de seneste to sæsoner har spillet professionelt i Frankrig.
Emils tilstedeværelse betød, at Slagelse-spillerne fik ro på deres spil og ikke mindst troen på, at selv om man har vundet DM 22 gange, så er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, mesterskabet også den 23. gang skal ende i Odense.


Emil Morgen Hansen sikrede med sin rutine og overblik ro hos det unge Slagelse-mandskab. Foto: Søren Arildsen.

Slagelse tog da også teten i spillet fra start. Netop Emil Morgen Hansen stod for kampens første scoring, og satte dermed Slagelse i gang. Michael Harder fra Frem Odense bragte dog balance i regnskabet.

Også i 2. periode kom Slagelse foran. Scoring til 2-1 ved Kevin Sørensen, inden Frem Odense med to mål ved Torben Harder og Peter Haugaard bragte sig tilbage i kampen.

En koncentreret Torben Harder måtte sammen i holdkammeraterne fra Frem Odense indkassere et af de sjælne nederlag. Foto: Søren Arildsen.


Bekymrede miner hos træner Mette Sørensen og Frems spillere i pausen mellem to perioder. Foto: Søren Arildsen.

I 3. periode viste ungdommen fra Slagelse, at den var fysisk stærkest. Det ene hurtige angreb afløste det andet. Hverken Slagelse eller Frem brugte meget tid på at spille bolden rundt. Der blev fyret skud af i begge ender med en hastighed, der var en bordtennis-match værdig.

Den ping-pong kamp kom Slagelse bedst ud af. Fire gange måtte Frems målmand Jesper Hultgren hente bolden ud af netmaskerne, mens kollegaen i den ande ende, ungarske Lazlo Andorjan, kun blev passeret en enkelt gang. Frem Odense var dog med til stillingen 4-4, inden Slagelse trak fra på grund af de mange og hurtige angreb.
Slagelses fire scoringer fordelte sig på Esben M. Hansen, Sune Larsen, Benjamin Sigurdsson og igen Sune Larsen - mens Peter Haugaard scorede Frems enlige mål i perioden.

Fra ping-pong bold skiftede spillet i 4. periode til et mere fysisk slagsmål. Det spil så Frem en kort overgang ud til at få succes med. Mesterholdet kom så tæt på som 5-7 og 6-8 ved henholdsvis Anders Elbeck og Torben Harder, men hele tiden virkede det som om, Slagelse havde mest overskud. Slagelse anfører Kim Jensen kunne have lukket kampen med knap tre minutter igen, men den rutinerede spiller brændte en 100 procent chance. I stedet blev det Nichlas Hassel, der kunne cementere sejren med sit enlige mål i kampen.
De øvrige scoringer blev sat ind af Esben Morgen Hansen, Emil Morgen Hansen og Benjamin Sigurdsson.

I kampens sidste hektiske minutter blev Slagelses Sune Larsen ramt i ansigtet af en hånd og måtte efterfølgende køres på skadestuen for at få syet en flænge.

Se fotos fra 2. DM-finale

  • Den tredje DM-finale mellem Slagelse Svømmeklub og Frem Odense afvikles søndag 14. juni kl.17.30 i Universitetets svømmehal på Campusvej i Odense.

 


Cookieindstillinger