0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Temamøde - du bare ikke må gå glip af

28-05-2009

Af: 114

Alle svømmeklubber inviteres hermed til Vejlby-Risskov Centret, torsdag den 4. juni 2009 kl. 19-21 til temamøde om Folkeoplysningsloven

Mødet afholdes i lokale E5 på Idrætshøjskolen i Århus,

Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov 

– Hvad skal kommunen hjælpe med og hvad skal klubben selv sørge for?

Det bliver alt andet end kedeligt, når DIF’s ekspert Søren Gøtzsche fortæller om Folkeoplysningsloven, og øser af sin store viden på området. Kom og få styr på lovens regler og ikke mindst undtagelser. Find ud af om kommunen har pligt til at stille et vægttræningslokale til rådighed, og om klubben selv skal betale, hvis der er behov for nye banetove. Kort sagt, mød op til en aften med masser af nyttig viden om lovgrundlaget for samarbejdet mellem kommuner og klubber, og få svar på alle dine og klubbens spørgsmål om emnet. Uanset hvilken kommune din klub tilhører og uanset om klubben er stor eller lille, vil der være værdifuld information at hente denne aften.

Under mødet serveres en let anretning, og der vil være tid til snak på tværs af bordene for erfarings- og idéudveksling – en god mulighed for at udbygge sit netværk i svømmeverdenen.

Alle såvel ansatte som frivillige i svømmeklubber og dertilhørende hovedforeninger i Danmark er velkomne – det er GRATIS at deltage!

Eventuelle spørgsmål kan rettes til undertegnede på mail kgh@svoem.dk eller mobil 29160904 

Tilmeld dig her


 


 


Cookieindstillinger