0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Imponerende synkroopvisning ved NM/Copenhagen Open 2009

26-05-2009
Der var god stemning og mange spændende konkurrencer at følge i Øbro Hallens bassin, da der i weekenden 16. - 17. maj blev afholdt NM/Copenhagen Open i synkrosvømning.

Af: 21

Stævnet bød på meget varieret og imponerende synkrosvømning. Allerede lørdag gnistrede luften af spænding, da konkurrencen lagde ud med duet i seniorrækken. 
 
Den finske pige Mira Helmiö gjorde en særlig figur grundet sin smidighed, styrke og imponerende valg af musikprogrammer. Hun er stadig juniorsvømmer og stillede dermed op i alle kategorier, hun kunne - både for junior og senior svømmere. Det blev til guld i solo både som senior og junior, guld i hold, sølv i duet som både junior og senior samt sølv i kombineret hold. Imponerende!

I senior solo var Mira Helmiö skarpt forfulgt af Sveriges Anna Högdal og Sara Mehdin, der blev henholdsvis nummer 2 og 3. I juniorrækken var det også svenske Sara Mehdin og Malin Gerdin, der vandt sølv og bronze. Danske Sidsel Homann fik en fjerdeplads i solo i seniorrækken.
 
I duet for seniorer havde Anna Högdal og Malin Gerdin fra Sverige et behageligt forspring som guld-vindere til Mira Helmiö og Kati Ronkainen fra Finland. Det var derimod med under ét point at de lå foran nummer 3, nemlig Sara Mehdin og Fanny Rådstrøm fra Sverige. Sidstnævnte havde større held i duet i juniorrækken, hvor de vandt guld og endelig fik slået den finske duet. Bronze i junior duet i Copenhagen Open gik til Sárdi Mercédesz og Réka Kassai fra Ungarn. Sanne Kristensen og Ann-Marie Malby fra Danmark blev nummer 5 i senior duet, og Lene og Sofie Brink Magnussen blev nummer 6.
 
I hold konkurrencen, Copenhagen Open, blev Finland nummer et, Sverige nummer 2 og Norge nummer 3.
 
I kombineret hold kom Danmark endelig på medalje-listen da holdet fra GI40Hermes vandt bronze i både Copenhagen Open og Nordiske Mesterskaber. De blev slået af Sverige og Finland, der løb med de ædlere metaller.
 
Alt i alt et meget inspirerende stævne, der sjældent er set mage i Danmark. Vi fik ikke set så gode resultater fra Ungarn og Kroatien, som vi måske havde ventet. Derimod kan det konkluderes, at det var de nordiske lande, med overvægt af Finland og Sverige, der styrede weekendens stævne.

Se alle resultater her.

For yderligere information kan Ann-Marie Malby, synkrosektionen, kontaktes på mobil: 2068 1250.

 


Cookieindstillinger