0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Liste over godkendte konkurrencedragter offentliggjort af FINA

20-05-2009
Positivlisten implementeres med omgående virkning i Dansk Svømmeunion

Af: 35

[Opdateret 26. maj 2009]

Efter et møde i Lausanne den 19. maj har FINA nu offentliggjort listen over de konkurrencedragter der fremover vil være godkendte. Se listen på FINA’s hjemmeside her.

Listen er gældende fra offentliggørelsen, det vil sige pr. 19. maj.

Listen kan og vil højst sandsynligt blive suppleret med yderligere dragter, idet konkurrencedragter, som er blevet afvist nu, har 30 dage til ændre på konkurrencedragtens egenskaber, og derefter gen-indsende den afviste konkurrencedragt til fornyet godkendelse. Deadline herfor er 19. juni 2009.

På given foranledning skal vi derfor understrege, at konkurrencedragter som ikke findes på ovenstående positivliste fra FINA hermed og pr. 19. maj ikke længere kan anvendes ved stævner i Danmark. Det er eksempelvis konkurrencedragterne fra Blue Seventy: Nero, Nero Comp og fra Jaked – J01.  

For en god ordens skyld skal det klargøres,  at denne positiv liste kun omfatter konkurrencebadedragter. Ældre badedragter/badebukser,  lavet af tekstilfibre og lignende materialer, kan fortsat anvendes .

Dansk Svømmeunion følger udviklingen tæt i de kommende uger og vil hvis nødvendigt informere yderligere via www.svoem.dk.

Offentliggørelsen af den nye liste får ingen konsekvenser for Dansk Svømmeunions eget forbud mod årgangssvømmernes brug af konkurrencedragter. Negativlisten vil dog om nødvendigt blive opdateret som efter af FINA har offentliggjort den endelige liste efter 19. juni.

For spørgsmål kan Jens-Christian Iversen, svømmesektionen og formand for dommerudvalget, kontaktes på e-mail: j.h.iversen@mail.dkI tillæg til ovenstående, så har TYR nu både på deres hjemmeside og overfor Dansk Svømmeunion bekræftet, at de tre godkendte konkurrencedragter / teknologier fra TYR er:

    1. A10 er Tracer Rise.
    2. A12 er Tracer Light.
    3. A7 er en endnu ikke navngiven konkurrencedragt under udvikling.


 


Cookieindstillinger