0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk nederlag i tæt opgør

08-05-2009
2. periode blev afgørende, da Moldova vandt 12-10 i EM-kvalifikationen i vandpolo

Af: 21

Danmark tabte et tæt opgør med 10-12 til Moldova, da vandpolo-landsholdet fredag spillede åbningsmatch ved EM-kvalifikationen i Universitets svømmehal i Odense. Her dystes der om to pladser ved B-EM, som afvikles i Lugano i Schweiz til september.

Set over hele kampen var Danmark godt med, men i 2. periode blev det rød-hvide hold kørt helt over. Danmark tabte perioden med 0-6, og så hjalp det ikke meget, at det blev til sejr i både 1.og 4.periode (5-3 og 3-1), mens de to hold delte 3.periode med 2-2.


Emil Morgen Hansen stiger til vejrs og scorer mod Moldova.

Lørdag gælder det så Danmarks opgør med Østrig. Her bør Danmark have en god chance for sejr, idet Østrig, på papiret, indgår som gruppens svageste hold.

Flot start
Danmark lagde flot ud mod det østeuropæiske mandskab med scoringer af den tidligere Slagelse-spiller Kjertan Lyster, Frem Odenses Torben Harder og efterfulgt af scoring af Emil Morgen Hansen (også tidligere Slagelse) og USGs Kim Bonde, inden Emil Morgen Hansen sluttede perioden af med endnu en dansk scoring.

I 2. periode var det spil til ét mål. Danmark lavede for mange fejl og fik som følge deraf mange udvisninger. Samtidig kunne Moldovas Alexandr Balatin banke bolden ind bag den danske keeper Jesper Hultgren fra Frem Odense ikke færre end tre gange.

Det så skidt ud, men det danske hold formåede at komme tilbage efter den dukkert. Således klarede holdet 3. periode til uafgjort.  Torben Harder scorede det ene mål og Emil Morgen Hansen det andet.

I den fjerde periode skulle Danmark virkelig svømme hen over, uden om og rundt om Moldova for at  hive sejren i land. Det lykkedes også - til dels. Danmark vandt periode 3-1, men det var lige netop to scoringer for lidt til at kunne tage point med sig fra åbningsopgøret.

Danmark Moldova 10-12 (5-3 0-6 2-2 3-1)


Torben Harder scorede tre mål mod Moldova.


 






Cookieindstillinger