0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Årets svømmepris og Årets udspringspris 2009 overrakt søndag ved Dansk Svømmeunions områdemøder

26-04-2009
Thomas Stub, Swim Team Esbjerg, modtog søndag, den 26. april Årets svømmepris 2009.

Af: 21

I forbindelse med Dansk Svømmeunions områdemøder inden for svømning og udspring blev der søndag formiddag overrakt priser til henholdsvis en engageret svømmetræner og en succesfuld udspringsklub.
 
Priserne, som er nyindstiftede i år, overrækkes til personer eller klubber, der, på forskellig vis, har gjort en særlig forskel for dansk svømning inden for de respektive områder.

Årets svømmepris 2009 til Thomas Stub fra Swim Team Esbjerg og DHIF’s svømmeafdeling
Årets svømmepris 2009 gik til Thomas Stub for et imponerende engagement i henholdsvis klubben Swim Team Esbjerg og Dansk Handicap Idræts Forbunds (DHIF) svømmeafdeling.
Det var Dansk Svømmeunions formand, Kaj Aagaard, der stod for overrækkelsen af Årets svømmepris på svømmesektionens områdemøde søndag formiddag.

I talen til Thomas Stub lød det blandt andet: - Thomas Stub er en person om hvem man kan sige, han er med her, der og alle vegne inden for svømningen i Danmark – det både i regi af Dansk Svømmeunion, hos Swim Team Esbjerg og i regi af DHIF’s svømmeafdeling. Thomas lægger så megen sjæl i arbejdet med svømningen og giver sig hundrede procent til sporten.
Hos DHIF er Thomas med, når der arrangeres Danish Open. Her løfter han en stor opgave på forskellig vis.
Thomas er også med i DHIF’s svømmeudvalg som engageret og aktiv deltager. Og endelig er Thomas også træner i DHIF. I den forbindelse varetager Thomas en bred vifte af praktiske opgaver, udover selve trænergerningen.
Således er Thomas, udover at være en dygtig træner, tillige en praktiker på mange fronter og et rent administrativt stærkt menneske.
I Swim Team Esbjerg varetager Thomas mange opgaver og udfordringer, der er identiske med de, der løftes i DHIF.
 
Generelt om Thomas, lød det i formandens tale, at han er en træner, der har et godt tag på sine svømmere, og svømmerne, de har omvendt stor tillid til Thomas. Har man brug for hjælp og går til Thomas, kan man altid være sikker på, at han er klar med det samme. Man kommer således aldrig til en lukket dør hos Thomas.


Oven på talen modtog en glad, ydmyg og meget overrasket
Thomas Stub (th.) Årets svømmepris 2009 under stor applus.
 
Årets udspringspris 2009 til Farum Familie Svøm
På søndagens områdemøde i springsektionen blev Årets udspringspris 2009 overrakt Farum Familie Svøm.
Til at overrække prisen var Dansk Svømmeunions bestyrelsesmedlem, Danielle Keller, tilstede. Som begrundelse for kåringen lød det blandt andet i Danielle Kellers tale: - Farum Familie Svøm skal have Årets udspringspris 2009 for deres store arbejde med at udvikle udspringsafdelingen. Afdelingen er gået fra at være ganske lille og ubetydelig til i dag, at være landets næststørste udspringsklub med ikke færre end 125 medlemmer i udspringsafdelingen. I 2008 afholdte klubben med succes for første gang et dansk mesterskab, hvor der blev arbejdet hårdt både før og under mesterskaberne.
Klubben formåede her at opnå de bedste betingelser for mesterskaberne. Eksempelvis fik klubben kommunen til at sætte nye vipper op til lejligheden.
Farum Familie Svøm har uden tvivl slået sig fast som en af de store udspringsklubber i Danmark. Det er en glæde at følge klubbens udvikling på området, og en glæde, at klubben på den måde er med til at skabe liv og gejst omkring vores sport.

Til at modtage prisen på vegne af Farum Familie Svøm var Lone Vorm og Hans Krogenlund tilstede på områdemødet. De takkede for den flotte anerkendelse og modtog prisen med glæde.


Lone Vorm og Hans Krogenlund med vase og buketter. Til højre
Dansk Svømmeunions bestyrelsesmedlem Danielle Keller.
   
Med ovennævnte priser fulgte en smuk Karen Blixen glasvase med inskription, blomster og diplomer.  

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

 


Cookieindstillinger