0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Livredningsfondens Livredningspris overrakt Livredderskolen Djursland ved Dansk Svømmeunions generalforsamling

25-04-2009
Livredderskolen Djursland modtog prisen for stribevis af flotte livredningsrelaterede aktiviteter.

Af: 21

I forbindelse med Dansk Svømmeunions generalforsamling afholdt i dag, lørdag, den 25. april 2009, blev Livredningsfondens Livredningspris overrakt Livredderskolen Djursland. 

Det var Dansk Svømmeunions bestyrelsesmedlem, Susanne Glasius, som stod for overrækkelsen af prisen. I talen til Livredderskolen Djursland, som var repræsenteret ved formand Poul Bengtsen, blev flere af skolens flotte initiativer og tiltag fremhævet.
 
I løbet af de seneste fem år er det lykkedes for Livredderskolen Djursland at skabe en livredningskultur for såvel unge som ældre i Grenaa og på hele Djursland. Skolen er blevet rollemodel for de, der vil starte en livredningsklub op andre steder i landet.

Professionaliteten er i top, og skolen fremstår som en veletableret forening med en stærk lokal opbakning blandt medlemmer og erhvervsliv.

Livredderskolen Djursland er med årene blevet synonymt med sikkerhed ved og i vand, førstehjælp, konkurrencelivredning og et forbilledligt klubmiljø.
Flere af skolens medlemmer stiller op ved diverse mesterskaber, både her hjemme og i udlandet, ligesom skolen også har haft flere medlemmer med på livredningslandsholdet.

På skolen tilbydes livredningskurser til alle aldersgrupper, ligesom stedet også mestrer at uddanne eksempelvis førstehjælpsinstruktører, hjælpetrænere, livredningsinstruktører, livredningsdommere og kystlivreddere.

Klubbens formand, Poul Bengtsen, blev særligt fremhævet i talen, om hvem, det blandt andet lød:
- Du har været den drivende kraft siden starten, og det er også dig, der formår at sprede en stemning af tillid, tryghed, hygge og god stemning – ikke bare for de indkvarterede kystlivreddere, men især for foreningens medlemmer.
 
Bestyrelsesmedlem Susanne Glasius overrakte oven på talen Livredningsfondens Livredningspris - en smuk glasvase – foruden blomster og et diplom.
Livredderskolen Djurslands formand, Poul Bengtsen, tog stolt imod prisen og takkede for de smukke ord og den fornemme anerkendelse af skolens arbejde.


Livredderskolen Djurslands formand, Poul Bengtsen,
sammen med bestyrelsesmedlem Susanne Glasius.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion

 


Cookieindstillinger