0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Nye ansigter i Dansk Svømmeunions bestyrelse i forbindelse med den årlige generalforsamling

25-04-2009
To nye bestyrelsesmedlemmer valgt ind i Dansk Svømmeunions bestyrelse lørdag, den 25. april.

Af: 21

I forbindelse med Dansk Svømmeunions generalforsamling i dag, lørdag, den 25. april, har Dansk Svømmeunion fået to nye bestyrelsesmedlemmer.
 
Anne Kruse og Jes Gydesen overtager pladserne efter de tidligere bestyrelsesmedlemmer Bent Frode Jensen og Frank Pedersen.
Mens Bent Frode Jensen afgår efter tur og har valgt ikke at genopstille i år, er Frank Pedersen afgået uden for tur, da han skal starte i nyt job i Norge.

Det er Dansk Svømmeunions bestyrelse, som har indstillet de to nye medlemmer.

Præsentation af Dansk Svømmeunions nye bestyrelsesmedlemmer:
Anne Kruse har en fortid som først kasserer, dernæst næstformand og endelig som formand i Lyngby Svømmeklub. Anne har tidligere været aktiv som badmintonspiller på konkurrenceniveau, men blev introduceret til svømningen via sine børn.
Dansk Svømmeunions nye bestyrelsesmedlem er oprindeligt uddannet ergoterapeut, men har i de sidste 17 år været administrerende direktør i egen IT-virksomhed.
I sin tale på generalforsamlingen lagde Anne Kruse vægt på, at det for hende, som medlem af Dansk Svømmeunions bestyrelse, var væsentligt at fokusere på bedre vilkår for eliteudøvere, bedre økonomi og udviklingsmuligheder i svømningen både i klub- og unionsregi, fremme netværkssamarbejdet mellem klubberne samt optimere på samarbejdet mellem klubber og kommuner ved også at arbejde med idrætspolitik i et bredere perspektiv.
Anne Kruse er 46 år og mor til to tidligere svømmere.


Anne Kruse på talerstolen ved
Dansk Svømmeunions generalforsamling 2009.

Jes Gydesen har selv en fortid som elitesvømmer og blev derefter masterssvømmer. Jes har været engageret i først Svømmeklubben Lillerød og dernæst Svømmeklubben Allerød i en årrække og har eksempelvis været medlem af bestyrelsen i disse klubber over en 10-årig periode.
Dansk Svømmeunions nye bestyrelsesmedlem har varetaget rollen som eliteansvarlig leder i Allerød Svømmeklub og startfællesskabet Sigma NS. Således har Jes også en baggrund som medlem af Sigmas styregruppe.
Som klubformand har Jes’ mærkesager særligt været sammenlægningen af Lillerød og Blovstrød svømmeklubber, oprettelse af startfællesskabet Sigma NS med Birkerød og senere også med Blovstrød, Sigma som Team Danmark kraftcenter samt fokus på hele fødekæden op til det elitære niveau.
I 2008 blev Jes Gydesen kåret som Årets Leder blandt alle idrætsklubber i Allerød kommune.
Jes er uddannet i økonomi, HD, og er i dag ansat i en virksomhed som financial controller.
48-årige Jes Gydesen er far til to, hvoraf den ene, Mathias, selv er elitesvømmer i Sigma, mens datteren, Sacha, underviser i Allerød Svømmeklubs svømmeskole.


Jes Gydesen - et af Dansk Svømmeunions
to nye bestyrelsesmedlemmer.

Dansk Svømmeunions bestyrelse består af i alt otte personer. Foruden Anne Kruse og Jes Gydesen udgøres bestyrelsen af:
Kaj Aagaard, formand
Kjeld Egebo Larsen, økonomi-ansvarlig
Lars Jørgensen, medlem
John Pihlkjær, medlem
Susanne Glasius, medlem
Danielle Keller, medlem 

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion


 


Cookieindstillinger