0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunion ansætter ny assisterende landstræner

16-12-2008
Når nuværende assisterende landstræner Ari Palve rejser hjem til Finland, overtager Jesper Starcke jobbet i Dansk Svømmeunion.

Af: 21

Jesper Starcke overtager pr. 1. februar 2009 nuværende assisterende landstræner, Ari Palves, job, når han forlader Dansk Svømmeunion for at rejse tilbage til sit hjemland, Finland. 

Jesper er 28 år og uddannet fysioterapeut. I dag arbejder Jesper som 2. holdstræner i startfællesskabet SIGMA Nordsjælland. Et job, han siden 2005 har bestridt med stor succes, hvor SIGMA i dag fremstår som et af landets absolut stærkeste talentudviklingsmiljøer.
Foruden uddannelsen som fysioterapeut har Jesper fuldført Dansk Svømmeunions juniortrænerkursus og har netop søgt om optagelse på Danmarks Idræts-forbunds og Team Danmarks Internationale Træner Akademi (ITA).
 
Elitechef Lars Sørensen er meget tilfreds med ansættelsen: - Jeg betragter Jesper som en af de mest talentfulde og interessante trænere i Danmark, så vi ser rigtig meget frem til at samarbejde med Jesper, udtaler elitechefen og fortæller videre: - Jesper kommer til at arbejde meget tæt sammen med landstræner Paulus Wildeboer om primært at træne de svømmere, der er tilknyttet Dansk Svømmeunions og Team Danmarks Elitecenter i Farum. Jesper vil her få mulighed for at udvikle sig yderligere under vejledning fra vores landstræner.
 
For yderligere information kan elitechef Lars Sørensen kontaktes på mobil: 2920 6160. Jesper Starcke kan kontaktes på mobil: 2217 0785.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen

Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger