0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunion tegner sponsor-aftale med udstyrsleverandøren TYR

04-12-2008
På et pressemøde hos Dansk Svømme-union torsdag, den 4. december, præsenterede den amerikanske svømmeudstyrsleverandør TYR og Dansk Svømmeunion en fireårig sponsoraftale, der træder i kraft pr. 1. januar 2009. 

Af: 21

Den hidtil største sponsoraftale i Dansk Svømmeunion
Den nye sponsoraftale er den største sponsoraftale Dansk Svømmeunion hidtil har indgået, og skaber nye muligheder for svømmerne, Dansk Svømmeunions medlemsklubber og for Dansk Svømmeunion.
- Udstyrsdelen af aftalen muliggør, at Dansk Svømmeunion bliver i stand til at levere udstyr af høj kvalitet og konkurrencedragter udviklet og produceret med seneste nye teknologi til landsholdssvømmerne, fortæller Dansk Svømmeunions elitechef Lars Sørensen.
Ifølge Lars Sørensen bryder den nye sponsoraftale med tidligere tiders praksis på et væsentligt område: - Udstyrsaftalen er nu ikke kun omfattet af levering af udstyr, men giver også mulighed for økonomisk udbytte for Dansk Svømmeunion, medlemsklubberne og svømmerne. Således vil TYR iværksætte salg af produkter via unionens hjemmeside – salg, som også klubberne kan få økonomisk glæde af, lyder det fra elitechefen i Dansk Svømmeunion.
 
Ny sponsoraftale perfekt timet for TYR 
TYRs europæiske salgsdirektør, Franck Horter, udtaler om det forestående samarbejde: - Vi er meget glade for at have indgået en fireårig aftale med Dansk Svømmeunion, som udgør dansk idræts tredje største specialforbund. Således vil der være virkelig gode muligheder for at skabe synlighed omkring TYRs produkter, udtaler Franck Horter og fortsætter: - Tidspunktet for indgåelse af en aftale som denne kan ikke være timet bedre, da den øgede bevidsthed om TYR, oven på de Olympiske Lege, er betydelig. Især TYRs Tracer teknologi har medvirket til at positionere TYR i front på det europæiske marked. I november måned lykkedes det eksempelvis for svømmeren Peter Marshall, iført TYRs Tracer, at sætte ikke mindre end tre verdensrekorder på blot fire dage i forbindelse med FINA World Cup konkurrencerne i Stockholm og Berlin, fortæller Franck Horter, der betoner, at TYR, de kommende år ønsker at fortsætte sin positionering på det europæiske marked - eksempelvis via den nye aftale med Dansk Svømmeunion.
 
Ny aftale skaber optimal adgang til det bedst tænkelige udstyr for svømmere på alle niveauer
Også Dansk Svømmeunions direktør, Pia Holmen, udtrykker glæde over den nye sponsoraftale: - Siden vores start helt tilbage i 1907, har Dansk Svømmeunion arbejdet for at hjælpe atleter og trænere i at nå deres højeste drømme. I den forbindelse er aftalen med TYR rigtig god, idet den vil skabe optimal adgang til det bedst tænkelige udstyr, og det til svømmere på alle niveauer. Vi glæder os over TYRs engagement og ser frem til samarbejdet, udtaler direktør Pia Holmen.
 
For yderligere information om den nye sponsoraftale kan Dansk Svømmeunions elitechef Lars Sørensen kontaktes på mobil: 2920 6160.
Direktør Pia Holmen kan kontaktes på mobil: 2920 6161.
TYRs europæiske salgsdirektør, Franck Horter, kan kontaktes på mobil: +33 615 11 54 03.
 
Europæiske Mesterskaber på kortbane i næste uge
I forbindelse med ovennævnte pressemøde blev også næste uges store internationale svømmestævne – EM på kortbane 2008 – omtalt.
Således fortalte unionens nye landstræner, Paulus Wildeboer, om forventningerne til de forestående mesterskaber. Med til pressemødet var også to af de i alt 26 svømmere, som i næste uge vil være klar til start, når det går løs i Kroatien – Lotte Friis og Jeanette Ottesen.
 
En mere udførlig pressemeddelelse om mesterskaberne vil blive udsendt af Dansk Svømmeunion i starten af næste uge. EM på kortbane afholdes i perioden torsdag, den 11. december – søndag, den 14. december.
___________
 
Om TYR
Navnet Tyr er hentet fra den nordiske mytologi, hvor TYR er krigsguden, der repræsenterer heltemod og sejr i kampen. TYR mærket inkarnerer den konkurrencemæssige ånd i sporten, og er et symbol på mod og triumf. TYR er lidenskabeligt dedikeret til at redefinere den næste generation af præstationer og rekreative badedragter og tilbehør.
Læs mere om TYR på: www.tyr.com
 
Om Dansk Svømmeunion
Dansk Svømmeunion har cirka 126.000 medlemmer fordelt på godt 210 medlemsklubber og er dansk idræts tredje største specialforbund. Unionen arbejder udover svømning også indenfor disciplinerne vandpolo, synkro, svømning, livredning og udspring. På et lidt bredere niveau arbejder Dansk Svømmeunion ligeledes med kystlivredning og uddannelse af trænere og ledere. Unionskontoret har hjemme i Farum som en del af Team Danmarks elitelandsby.
Læs mere om Dansk Svømmeunion på: www.svoem.dk
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger