0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Breddesektionens udgiver eget nyhedsbrev

28-11-2008
Et dugfrisk nyhedsbrev er på banen – skræddersyet til breddesektionens behov og aktiviteter. På baggrund af indspark fra regioner og klubber giver nyhedsbrevet et overblik over, hvad, der rører sig i breddesektionen.

Af: 109

Efter en periode med fokus på opbygning af organisationen og igangsættelse af aktiviteter, er det nu blevet tid til at øge kommunikations-indsatsen, så klubberne landet over kan få et indblik i, hvad, der sker i breddesektionen. Et vigtigt led heri bliver breddesektionens eget nyhedsbrev. Det er tanken, at nyhedsbrevet skal udkomme fire - seks gange om året. Indholdet af nyhedsbrevet vil udgøre en blanding af reportager fra allerede afholdte aktiviteter og orientering om kommende arrangementer.

Med henblik på at skabe et levende og oplysende nyhedsbrev opfordrer vi alle – regioner, klubber, svømmere, trænere, ledere med videre – til at komme med indspark om bredde-relaterede emner til kommende udgaver af nyhedsbrevet. Det kan enten være i form af omtale af allerede afholdte aktiviteter eller i form af annoncering af planlagte arrangementer. Indspark kan sendes til Peter Koerver Schmidt på e-mail: juveschmidt@hotmail.com

Med håbet om en strålende fremtid for vores nye nyhedsbrev ønsker breddesektionens ledelse god fornøjelse med læsningen.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her: t2w_1092.asp