0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

28
Januar
2021
Andet
Vendsyssel rundt med Johnni Olesen - Udsat til senere på foråret
Nørresundby Idrætscenter
30
Januar
2021
Andet
Dialogmøde i Dansk Svømmeunion
Online (ZOOM)

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

30
Januar
2021
Officials
Modul 4 - Ledende måldommer og ledende tidtager OM4 21-3580
Esbjerg Bakkeskolen - Festlokalet (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)
6
Februar
2021
Træner/instruktør
Svømningens Grunduddannelse ISG21-3429
Danhostel Kalundborg Vandrerhjem

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Breddeseminar med fokus på handlinger og aktiviteter

30-09-2008
Breddesektionens afholdte weekendseminar i weekenden den 19 - 20. september. Der var særligt fokus på de handlinger og aktiviteter sektionen ønsker at igangsætte i 2009-2010.

Af: 109

Breddesektionens netop afholdte weekendseminar havde fokus på de handlinger og aktiviteter sektionen ønsker at igangsætte i 2009-2010, herunder udvikling af nye stævnekoncepter, netværkssamarbejde for klubber, regionale temamøder og tiltag for klubbernes svømmeskoler. Derudover blev det besluttet, at Breddesektionen fremover vil udsende egne nyhedsbreve.

I dejlige omgivelser på Fredericia Vandrehjem mødtes breddesektionen den 19 – 20. september til drøftelse og planlægning af kommende handlinger og aktiviteter. Repræsentanter fra samtlige fem regioner, de tre regionale breddekonsulenter, klubchef Morten Kjær samt breddesektionens ledelse udgjorde det talstærke fremmøde.
 
Strategi, nyhedsbrev og mærkesystem
Seminaret blev indledt fredag med et indlæg fra bestyrelsesmedlem John Pihlkjær om Dansk Svømmeunions kommunikationsstrategi. Indlægget blev godt modtaget og John tog vel imod den konstruktive feedback fra deltagerne. Blandt andet Region Nords nye leder, Søren Mikkelsen, var glad for at få taget hul på arbejdet med implementering af strategien: "I alle organisationer, og i særdeleshed i en stor organisation som Dansk Svømmeunion, er det afgørende at sikre, at vision og mission udmøntes i konkrete værktøjer og handlinger. Det er derfor fint, at vi i breddesektionen, nu kommer et skridt videre med denne proces".
 
Informationsmedarbejder i Dansk Svømmeunions administration, Nora Thomsen, orienterede herefter om unionens informationsværktøjer, herunder det nye webbaserede nyhedsbrev. I den forbindelse blev det besluttet, at breddesektionen fremover også skal udsende egne nyhedsbreve pr. e-mail. Målet er at udsende første nyhedsbrev i november. Herefter er det tanken, at der årligt skal udsendes cirka seks - otte nyhedsbreve.
 
Endelig sluttede breddekonsulent Sanne Høck Just fredagens program af med en præsentation af unionens nye mærkekoncept. De flotte mærker skal efter planen være klar til distribution hen mod jul, og mærkekonceptet vil blive udrullet i foråret 2009.
 
Handlinger i 2009 - 2010
Lørdag skulle deltagerne selv for alvor på banen. Først blev det i fællesskab diskuteret, hvilke handlinger breddesektionen skal sætte i værk i 2009 – 2010. Herefter blev der gruppevis arbejdet med, hvilke konkrete aktiviteter, de enkelte regioner skal søsætte. Resultatet heraf udeblev ikke, og blandt de aktiviteter som regionerne planlægger kan nævnes:
 Afholdelse af nye typer stævner, herunder tilbud til yngre svømmere eller svømmere som i dag ikke har gode muligheder for at komme til stævne.

  • Videreudvikling af eksisterende stævner som områdemesterskaber og seriestævner.
  • Initiativer til styrkelse af klubbernes svømmeskoler.
  • Temamøder for klubberne arrangeret af de enkelte regioner - eksempelvis rekruttering og fastholdelse af frivillige ledere.
  • Netværksmøder i regionerne for instruktører og bestyrelsesmedlemmer med specifikke arbejdsopgaver (eksempelvis kasserer-, formands- og svømmeskoleleder-netværk).
 Herudover blev det besluttet at arbejde videre med etableringen af et samarbejde med vandpolo-, livredning-, udspring- og synkrosektionerne. Afslutningsvis blev det drøftet, hvordan regionerne bedst muligt kan få gavn af breddekonsulenterne, samt hvordan breddesektionen selv kan arbejde med at skabe større synlighed omkring sektionens arbejde i de enkelte regioner.
 
På vegne af sektionen
Peter Schmidt