0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Æresbevisning til Dansk Svømmeunions landstræner i forbindelse med afskedsmiddag

23-09-2008
Mark Regan modtog tirsdag aften Dansk Svømmeunions æresbevisning.

Af: 21

Danmarks svømme-landstræner gennem mere end fem år, australske Mark Regan, modtog tirsdag aften Dansk Svømmeunions æresbevis i forbindelse med en afskedsmiddag på unionens kontor i Farum. Her var Dansk Svømmeunions administration foruden en række af eliteafdelingens øvrige stab af hjælpere samlet for at tage afsked med Mark Regan, der fredag morgen flyver hjem til sin familie i Australien. Netop i denne forbindelse havde Dansk Svømmeunions bestyrelse besluttet at hædre den 48-årige australier med unionens æresbevis.
 
Det var Dansk Svømmeunions formand, Kaj Aagaard, der stod for overrækkelsen af æresbevisningen. I sin tale til den nu afgåede landstræner, lød det blandt andet: - At være landstræner i Danmark, når man kommer fra Australien, er ikke nogen ubetinget let opgave. Og det har ikke været let for dig hele vejen. Der har været trængsler undervejs. Det kan være klubberne, det kan være pressen – og det kan være enkeltpersoner. Sådan er det at være landstræner, og man må stå for presset. Det har du gjort, og du har holdt fast i din filosofi om svømning. Du har stillet krav. Du er kommet med forslag til fundamentale ændringer, og du har rørt ved svømmekulturen i Danmark.

Formanden fremhævede blandt landstrænerens mange bedrifter de meget flotte resultater opnået ved det nyligt overståede OL. – Vi kan tale om mange sejre undervejs, men ved OL i Beijing kulminerede det hele ekstraordinært succesfuldt. (…) Det var en sand fornøjelse at være til stede i Beijing. Alt klappede for de danske svømmere, og en bedre forbedringsprocent er sjældent set. Det hele var timet således, at du producerede den største bedrift af alle i dit allersidste løb i dansk svømnings tjeneste: Bronzemedaljen til OL af Lotte Friis. Tillykke med bedriften Mark.
 
Oven på talen, overrækkelse af æresbevisningen samt gaver, var det en bevæget Mark Regan, der takkede for de smukke ord og den fornemme hæder. Han takkede for fem spændende og udviklende år i Dansk Svømmeunion. – Det har været et privilegie for mig at få lov til at arbejde sammen med jer (kollegaer, red.) i Dansk Svømmeunion. Og det har været en stor glæde at følge svømmerne i deres udvikling i de fem år, jeg har været med, lød det blandt andet i Mark Regans takketale.  
 
Om Dansk Svømmeunions æresbevisning
Dansk Svømmeunions æresbevis udgør den højest opnåelige udmærkelse for alle engagerede inden for svømmesporten i Dansk Svømmeunion. Æresbevisningen er en påskønnelse til personer, der har ydet en særlig indsats for svømmesporten.

Mark Regan er blot den nittende person, der overrækkes æresbeviset, som blev stiftet tilbage i januar måned 2000.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger