0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

28
Januar
2021
Andet
Vendsyssel rundt med Johnni Olesen
Nørresundby Idrætscenter
30
Januar
2021
Andet
Dialogmøde i Dansk Svømmeunion
Online (ZOOM)

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

30
Januar
2021
Officials
Modul 4 - Ledende måldommer og ledende tidtager OM4 21-3580
Esbjerg Bakkeskolen - Festlokalet (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)
6
Februar
2021
Træner/instruktør
Svømningens Grunduddannelse ISG21-3429
Danhostel Kalundborg Vandrerhjem

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

OL-svømmerne på dansk grund

26-08-2008
Mandag aften landede flyet med de danske OL-svømmere i Kastrup Lufthavn. Derefter gik turen direkte til velkomstreception på Hotel Hilton.

Af: 21

Oven på et spændende OL har vores ni danske OL-svømmere endelig fået dansk grund under fødderne. I fire uger har svømmerne været væk fra familie og venner på først træningslejr i Singapore og dernæst til OL i Beijing. Og med ni timers flyvetur bag sig, var det trætte, men meget glade svømmere, vi fik hjem mandag aften. Og sikke en velkomst. Knus og kindkys og kram og glædestårer var at se overalt hvor man kiggede.


Fem glade OL svømmepiger: (fra venstre) Julie Hjorth-Hansen, Micha Østergaard, Louise Jansen, Jeanette Ottesen og Lotte Friis (med den smukke bronzemedalje om halsen). Foto: Torben Jansen.

De danske svømmere kommer hjem med fantastisk flotte resultater i bagagen, hvor ikke mindst Lotte Friis´ bronze-medalje naturligvis funkler flot og spreder glans over hele truppens præstationer. Rekorder på rekorder er det blevet til i det fantastisk smukke Beijing National Aquatics Center. De ni svømmere har bare leveret varen, og sikke en fornøjelse det har været at følge med her fra sidelinjen i det danske.


Chris Christensen var desværre ikke med til receptionen, da han valgte at fortsætte direkte videre til Esbjerg. Tre herre-svømmere var dog at finde iblandt de mange dygtige atleter på Hotel Hilton: (fra venstre) Jon Rud, Mads Glæsner og Jakob Andkjær. Foto: Torben Jansen. 

Med SAS-flyet solidt plantet i Kastrup Lufthavn mandag aften gik det i rask tempo for de mange OL-atleter til Hotel Hilton, hvor Danmarks Idræts-Forbund havde inviteret til velkomst-reception. Her stod de nærmeste familier og pårørende parate med flag og blomster.

Og endelig oven på længere tids venten ankom samtlige OL-atleter, og så kan det nok være, at taget lettede af piften og klapsalver.

Af de ni danske OL-svømmere var en enkelt ikke med til receptionen på Hotel Hilton. Chris Christensen valgte, sammen med sin træner, Bo Jacobsen, at fortsætte flyrejsen med det samme videre mod Esbjerg.

Men de øvrige otte svømmere ankom, nok med trætte øjne oven på en ni timer lang flyvetur, men alligevel med stort overskud til at tage del i festlighederne.

Dansk Svømmeunion glædede sig til at tage imod. Således var både formand Kaj Aagaard, næstformand Bent Frode Jensen og direktør Pia Holmen klar med buketter og velkomstkram til hele truppen.

Oven på en hyggelig reception, hvor også blandt andet kulturminister Brian Mikkelsen sagde et par bevingede ord, var det endelig tid for de mange trætte atleter at vende næsen hjemad. Hjem til lidt ro og fred. Hjem til hygge med den nærmeste familie.

I Dansk Svømmeunion er vi stolte over vores ni svømmeres præstationer ved OL. Stolte over de mange fine resultater, det er blevet til. Samtidig er vi glade for at have været med til at tage imod svømmerne mandag aften.

Så velkommen hjem Lotte, Louise, Julie, Micha, Jeanette, Jakob, Mads, Jon og Chris. Vi ønsker jer stort tillykke med alle jeres fine individuelle resultater. Alle har I gjort det så flot derude. Og hvor er det dejlig at have jer hjemme igen.

Dansk Svømmeunion