0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Cirka 250 svømmere parate til Limfjordskrydseren på lørdag

20-08-2008
Denne gang med svømmere på to forskellige distancer over fjorden.

Af: 21

På lørdag, den 23. august, vil der være usædvanligt megen liv og aktivitet i Limfjorden, når cirka 250 friske motionssvømmere krydser fjorden mellem Aalborg og Nørresundby.

Limfjordskrydseren – nu med to distancer på henholdsvis 600 og 1500 meter
Det er andet år i træk, at Dansk Svømmeunion, i samarbejde med Nørresundby Idrætscenter - Svømmeland, Aalborg Svømmeklub og Svømmeklubben Nord afholder Limfjordskrydseren. Denne gang er konceptet dog udvidet, således det i år er muligt at vælge mellem to distancer – 600 meter og 1500 meter. Begge distancer har start ved kanalen i Aalborg Vest. Målet er ligeledes det samme for begge distancer, nemlig Nørresundby Lystbådehavn. Mens den korte distance udgøres af en lige strækning fra Aalborg til Nørresundby, bliver svømmerne på den lange strækning sendt ad en rute mod vest straks, de er ude af kanalen. De svømmer til Jernbanebroen, hvor en bøje rundes og retur til kanalens udmunding, hvorefter Limfjorden krydses.
 
Dansk Svømmeunion glædes over samarbejdet med Aalborg Svømmeklub, Svømmeklubben Nord og
Nørresundby Idrætscenter - Svømmeland
I Dansk Svømmeunion er man glade for samarbejdet med de to nordjyske svømmeklubber foruden Nørresundby Idrætscenter – Svømmeland omkring Limfjordskrydseren, som synes at være en begivenhed, der er kommet for at blive: - Sidste år, som var premiere-året, deltog cirka 200 friske motionssvømmere i vores åbent vand-tilbud. I år, hvor vi har udvidet programmet, når vi op på cirka 250 deltagere. Det er en meget fin tilslutning, som jeg bestemt mener, vi kan være tilfredse med, udtaler Morten Kjær, klubchef i Dansk Svømmeunion, og fortsætter: - At så mange motionssvømmere bakker op om begivenheden, skyldes så ikke mindst det store arbejde, som de to lokale svømmeklubber og Nørresundby Idrætscenter – Svømmeland, har gjort for at få det hele til at lykkes. Uden en solid lokal opbakning og indsats er det ikke muligt for Dansk Svømmeunion at være medarrangør af åbent vand-aktiviteter. Her må jeg sige, at det er en stor fornøjelse at mærke, hvor meget der lokalt gøres i Aalborg og Nørresundby for at sikre, at der også i Nordjylland arrangeres åbent vand-svømning, slutter Morten Kjær.  
  
Program
De mange deltagere sendes af sted i mindre grupper. De første svømmere hopper i vandet klokken 13.50. Alle deltagere ventes i mål på Nørresundby-siden senest klokken 15.00.
 
Mulighed for yderligere tilmeldinger på selve dagen
I alt 183 svømmere har tilmeldt sig den korte distance, mens det nye tilbud, den 1500 meter lange distance, også er blevet godt modtaget i form af ikke mindre end 55 tilmeldinger.
Tilmeldingen er afsluttet på Dansk Svømmeunions hjemmeside, men det er dog muligt at tilmelde sig på selve dagen i stævnesekretariatet ved kanalen i Aalborg Vest - tilmelding skal ske senest en time før løbet begynder. De få ledige pladser, der er tilbage på begge distancer, tildeles efter ”først til mølle” princippet. Vær her opmærksom på alderskravet på 16 år.
 
For den fremmødte presse vil der være mulighed for at følge begivenheden fra en følgebåd.

For yderligere information kan Dansk Svømmeunions klubchef, Morten Kjær, kontaktes på telefon: 4439 4454  / mobil: 2170 4405.
Lokal kontaktperson, Lars Dam Møller, inspektør i Nørresundby Idrætscenter - Svømmeland, kan kontaktes på telefon: 9817 4366 / mobil: 2075 5898.
 
Læs mere på www.openwater.dk

Limfjordskrydseren 2008 støttes lokalt af Aalborg kommune og Nørresundby Bank.

Limfjordskrydseren udgør ét af i alt seks åbent vand-begivenheder, som Dansk Svømmeunion er involveret i hen over sommeren 2008.
 
Kommende åbent vand-begivenheder i regi af Dansk Svømmeunion
Amager Open Water: 21. august
Limfjordskrydseren:  23. august
Christiansborg Rundt: 30. august
Helsingør-Helsingborg: 6. september
  
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger