0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Endnu en dansk/nordisk rekord til svømmer ved OL i Beijing

10-08-2008
I går var det Mads Glæsner, som torpederede bassinet i ny nordisk rekordtid. I dag stod Lotte Friis ikke tilbage for en tilsvarende præstation.

Af: 21

Svømmeren Lotte Friis var mere end klar da indledende 400 m fri blev sat i gang i dag, søndag, ved OL i Beijing. Selvom det var første løb for svømmeren fra Allerød/Sigma/Elitecentret ved dette OL, var der på ingen måde begynder-nerver at spore i den 20-årige svømmers præstation. Tværtimod. Lotte ræsede således gennem bassinet i den flotte tid 4.08,47, hvilket er ny dansk og nordisk rekordtid. Et forrygende resultat af Lotte, som har OL-debut i Beijing – en debut, hun må siges at have klaret med bravur. Med søndagens tid forbedrer Lotte sin egen danske/nordiske rekord på distancen med 97/100 sekunder.
 
Lotte slutter på en samlet 13. plads i dette indledende løb. Da der imidlertid ikke afholdes semifinaler på denne distance, og det således kun er de otte hurtigste svømmere, som går videre, slutter Lottes deltagelse på denne distance her.      
 
På de første to OL-dage er det dermed blevet til to flotte danske/nordiske svømme-rekorder; i går med Mads Glæsners præstation i 400 fri og nu i dag med Lottes tilsvarende rekorder på samme distance.

Dansk Svømmeunion

 


Cookieindstillinger