0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

OL-svømning: De danske OL-svømmere flytter ind i OL-byen

04-08-2008

Af: 21

Når de ni danske OL-svømmere tidligt tirsdag morgen lokal tid forlader OL-træningslejren i Singapore, gør de det med perfekte forberedelser i bagagen. OL-svømmerne ankommer til OL-byen i Beijing i løbet af tirsdag eftermiddag lokal tid.
 
De afsluttende forberedelser i Singapore har været helt perfekte både i forhold til træning, mad og akklimatisering til varme, fugtighed og tidszone. Så når de danske svømmere ankommer til OL-byen i Beijing, er det med bagagen fyldt med selvtillid og gejst.
 
Tiden i Singapore har primært været brugt til at tilpasse sig såvel ny tidszone som de vejrmæssige forhold, svømmerne vil komme ud for i Beijing samt at trappe træningen ned, så hurtigheden og overskuddet indfinder sig inden starten på svømmekonkurrencerne den 9. august.
 
Den officielle og overordnede målsætning for de danske svømmeres OL-deltagelse er at opnå deltagelse i tre – fire finaler; det vil sige placeringer blandt de otte bedste. Udover dette resultatmål er fokus for OL-holdet i svømning først og fremmest rettet mod kampen mod uret. Vejen til at opfylde førnævnte OL-målsætning går via stærke tider i de indledende heats og dermed både danske og personlige rekordtider.
 
Se en opdateret dansk løbsliste over svømmekonkurrencerne dag for dag her.
 
For kontakt til Dansk Svømmeunions elitechef, Lars Sørensen, samt de danske svømmere: kontakt elitechef Lars Sørensen på mobil: 2920 6160. Efter ankomst til Beijing kan Lars Sørensen kontaktes på kinesisk mobil: +86 13910071140.
 
Se fotos fra OL-truppens træningslejr i Singapore på Dansk Svømmeunions hjemmeside – www.svoem.dk
Også under svømmekonkurrencerne vil der blive lagt billeder på hjemmesiden løbende.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger