0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EJM lørdag - indledende: Tre svømmere videre til semifinaler lørdag aften ved EM for juniorer

02-08-2008

Af: 21

Pernille Larsen kom rigtig godt fra start i lørdagens indledende afsnit af EM for juniorer i Beograd. Svømmeren fra AGF præsterede her et flot løb i indledende 100 m ryg og opnåede således sin næstbedste tid nogensinde på denne distance i 1.03,45. Pernille er dermed videre til aftenens semifinale som næsthurtigste svømmer. Et flot løb af AGF’s unge svømmer.
 
Også Katrine Holm Sørensen formåede at svømme sig til en semifinaleplads lørdag morgen. Det skete i indledende 200 m individuel medley, hvor svømmeren fra Swim Team Esbjerg blev noteret for tiden 2.22,72. Med tiden slutter Katrine på en samlet 17. plads, men grundet to-nationers reglen (kun to svømmere fra samme nation kan kvalificere sig til semifinalen) er Katrine videre som nummer 15.
Ifølge Dansk Svømmeunions talentudvikler, Michael Hinge, vil vi i aften kunne opleve Katrine præstere en hurtigere tid, da hun i morgenens løb begår en række småfejl undervejs. – Jeg er sikker på, der er mere at komme efter i aften for Katrine, som trods morgenens småfejl præsterer et solidt løb, lyder det fra Michael Hinge i Beograd.
 
Sidste svømmer, som også er med videre i aftenens afsnit er AGF’s Anja Olsen. I indledende 50 m fri svømning bliver Anja noteret for tiden 27,26 og slutter på en samlet 20. plads. Igen grundet to-nationers reglen og enkelte svømmere, som trækker sig fra løbet, bliver det lige præcis til en 16. plads for Anja, som dermed er klar, når semifinalen sættes i gang i aften.
 
Endelig skal også nævnes Anders Lie, Farum, og Martin Pedersen, SK Syd, som har svømmet 800 fri her lørdag morgen i to fine personlige rekordtider.
Anders Lie kommer i mål i tiden 8.23,50, mens Martin Pedersen noteres for tiden 8.35,78. Svømmerne slutter som henholdsvis nummer tre og nummer seks i dette, konkurrencens langsomme heat. I aften svømmes den direkte finale på distancen. De to danske svømmere er således sikre på at slutte som minimum nummer 11 og nummer 14.
 
Flotte løb af de to drenge, der således slutter deres EJM-deltagelse af med personlige rekordtider, da de ikke har flere løb på programmet ved disse junior-mesterskaber i Beograd.
 
Se alle resultater på www.belgrade2008.org
 
For yderligere information kan Dansk Svømmeunions talentudvikler Michael Hinge kontaktes på mobil: 2049 5706.
 
Aftenens semifinale-/finaleafsnit begynder klokken 17.00.
 
Se billeder fra EJM på svoem.dk - nye billeder lægges på dagligt.
 
Med venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger