0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Udvalgte danske resultater fra VM i konkurrencelivredning 2008

31-07-2008

Af: 21

Nedenfor følger udvalgte danske resultater fra de netop afsluttede Verdens Mesterskaber i konkurrencelivredning 2008 i Tyskland.

Indendørs-konkurrencer:
I 200 m forhindring vandt Jacob Carstensen bronze i tiden 1.57,99.

I 4 x 50 forhindring blev Jacob Carstensen, Joseph Quinlan, Thomas Ibsen Nielsen og Joe Henningsen nr. 8 i tiden 1.45,29.
Efter indledende heat lå drengene nr. 6, men trods en bedre tid i finalen blev det til en 8. plads.

I 4 x 50 redningsmedley blev Thomas Ibsen Nielsen, Joe Henningsen, Joseph Quinlan og Jacob Carstensen nr. 12 i tiden 1.37,71.

I 200 m superlivredder blev Jacob nr. 10 i tiden 2.17,06. Havde Jacob svømmet denne tid i indledende heat ville det have rakt til en a-finaleplads.

I linekast kom Caroline Kleemann og Maria Bisgaard i finalen i 9. bedste tid, men fik desværre ikke et godkendt kast i finalen.

I redningsøvelsesdisciplinen SERC fik Maria Bisgaard, Caroline Kleemann, Joe Henningsen og Joseph Quinlan en flot 5. Plads.

Udendørs-konkurrencer:
Udendørs på stranden blev det til følgende resultater.

I ski race blev Tor Bush-Nielsen nr. 16 i finalen. Han blev desværre skubbet af skien i starten af en anden deltager, hvilket kostede ham flere placeringer.

I board rescue race blev Thomas Ibsen Nielsen og Joseph Quinlan samlet nr. 12.

I Oceanwoman blev Caroline Kleemann nr. 14 i finalen.

I rescue tube rescue tilkæmpede Joseph Quinlan, Thomas Ibsen Nielsen, Jacob Carstensen og Tor Bush-Nielsen sig en samlet 9. plads.

I surf race blev det til en 14. plads for Jacob Carstensen, som desværre fik orienteret sig forkert under løbet, hvilket betød et tab af adskillige pladser.

I board race tilkæmpede Caroline Kleemann sig en flot 10. plads. 

Der blev sluttet flot af ved stævnet. Tor Bush-Nielsen, Jacob Carstensen, Jospeh Quinlan og Thomas Ibsen Nielsen fik en 8. plads i oceanman relay.

I den samlede holdkonkurrence blev det til en 15. plads for Danmark. Der var 36 lande der deltog. Dette er et godt resultat, da Danmark ikke stillede med et fuldt hold.
Overordnet set var det et flot stævne for de danske deltagere. Udover de ovenstående resultater, var der også andre flotte præstationer som tegner godt for de fremtidige stævner.

Livredningssektionen
Nicolaj Poulsen


 


Cookieindstillinger