0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EJM torsdag - indledende: Dansk juniorrekord torsdag morgen ved EM for juniorer 

31-07-2008

Af: 21

På andendagen af Europa Mesterskaberne i svømning for juniorer lykkedes det for alvor for Katrine Holm Sørensen at tage fra i bassinet i Beograd. Det skete i forbindelse med indledende 200 m brystsvømning. Her flænsede den unge svømmer fra Swim Team Esbjerg vandet i tiden 2.36,84, hvilket er dansk juniorrekord. Katrine sletter her en seks år gammel juniorrekord sat af Carina Jensen og forbedrer tiden med 1,6 sekunder. Katrine sætter selv en meget stor personlig rekord med ikke mindre end 4,6 sekunder. Således et forrygende løb af Katrine, som slutter på en samlet 12. plads og dermed er videre til aftenens semifinale på distancen.
 
Generelt har de danske svømmere kæmpet flot i torsdagens indledende afsnit. Ud af i alt 11 løb er det således blevet til syv personlige rekorder.
 
Her skal Andreas Holkjær, Sigma/Allerød, fremhæves for sin præstation i indledende 200 m butterfly. Andreas forbedrer således torsdag morgen sin tid fra de danske juniormesterskaber for fire uger siden med tre sekunder i tiden 2.05,19. En virkelig flot fremgang af den unge svømmer, som slutter på en samlet 17. plads – blot én plads fra semifinalen.
 
Endelig skal også Farums Anders Lie fremhæves for sin præstation i 1500 fri. Her lykkes det Anders at bryde 16 minutters grænsen og endelig kravle under i tiden 15.58,79. Med tiden slutter Anders på en sjetteplads i dette konkurrencens indledende og dermed langsomme heat.
I aften svømmes direkte finale på distancen. Med morgenens tid er Anders således, som minimum, sikret en samlet 14. plads.
 
Se alle resultater på www.belgrade2008.org
 
For yderligere information kan Dansk Svømmeunions talentudvikler Michael Hinge kontaktes på mobil: 2049 5706.
 
Med venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger