0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Mindeord om Dansk Svømmeunions mangeårige medarbejder Lotte Holmskov Jensen

01-07-2008
Lotte Holmskov Jensen sov stille ind natten til fredag i uge 26. Læs her formand Kaj Aagaards mindeord om Lotte.

Af: 21

Dansk Svømmeunion har med stor sorg modtaget beskeden om at tidligere medarbejder og kollega Lotte Holmskov Jensen er sovet stille ind natten mellem torsdag og fredag, den 26.- 27. juni.
 
Lotte Holmskov Jensen var ansat som kontorassistent – de fleste af årene mens administrationen havde adresse i det gamle Carlsberghus i Kolding. Hun arbejdede primært med kurser, livredning og breddeaktiviteter.
Lotte var med hele vejen i det store indsatsområde sidst i 90-erne: ”Udvikling gennem uddannelse” og hun ydede et fortrinligt arbejde. Hun var tovholderen og den, der altid kunne give præcise svar.
 
Lotte var en meget loyal medarbejder. Hun satte en ære i, at det gik godt for Dansk Svømme og Livrednings Forbund og senere Dansk Svømmeunion. Hun mødte altid op med godt humør og masser af energi og gå-på-mod. Hun sørgede for at lederne trivedes i de udvalg, hun havde med at gøre. Vi holdt af Lotte.
 
Lotte viste sin loyalitet ved at være med i etableringen af den nye administration i Farum i 2002. I en periode var hun ansat med hjemmekontor i Kolding kombineret med ugentlige arbejdsdage i Farum. Denne løsning viste sig dog ikke at være optimal i længden, hvorfor Lotte efter få år valgte at sige op for at søge nye udfordringer tæt på sit hjem i Kolding.
 
Lotte døde alt for tidligt. Hun nåede langt fra at leve sin farverige kreativitet ud og havde stadig mange år til gode sammen med familien. Vores tanker går til husbonden Lars og døtrene Pernille og Louise. Vi kender dem alle. De var tæt på Lotte i hendes arbejde med og for svømningen.
 
Æret være Lotte Holmskov Jensens minde.
 
Kaj Aagaard
Formand
 
Dansk Svømmeunion

 


Cookieindstillinger