0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Fantastisk premiere på Randers Open Water

30-06-2008
Med lørdagens åbent vand-begivenhed Randers Open Water er der taget hul på sommerens åbent vand-events i regi af Dansk Svømmeunion.

Af: 21

Lørdag, den 28. juni afholdte Dansk Svømmeunion i samarbejde med Randers Freja Atletik & Triathlon samt Randers Svømmeklub Neptun åbent vand-begivenheden Randers Open Water for første gang. Og lad det bare være sagt med det samme, det blev et herligt arrangement med langt flere deltagere end forventet, dejligt vejr og en vandtemperatur, som deltagerne fandt passende.
På forhånd var i alt 130 personer tilmeldt arrangementet. På selve dagen fulgte yderligere 15 personer trop og dristede sig således ud på enten den 1.000 meter lange distance eller den mere krævende 5,2 kilometer lange strækning.
 
Både i start- og målområdet var der en herlig stemning skabt af såvel de friske deltagere som de mange fremmødte venner og familier, som heppede på de mange svømmere.

Arrangørerne havde håbet på cirka 50 deltagere. Med tre gange så mange tilmeldte er Randers Open Water 2008 afgjort en stor succes, som forhåbentlig er kommet for at blive. Det er holdningen i såvel Dansk Svømmeunion som hos de lokale medarrangører.
 
Der var en fin aldersspredning blandt deltagerne med yngste deltager på blot 11 år og ældste svømmer på 71. Ud af de mange deltagere måtte to personer give op undervejs. De blev hjulpet sikkert i land uden nogen form for dramatik.
 
Resultatliste.

Diplomer kan printes ud direkte fra www.openwater.dk fra uge 28.  
 
Se udvalgte billeder fra lørdagens store Randers-begivenhed HER.

Dansk Svømmeunion takker medarrangørerne Randers Freja Atletik & Triathlon, Randers Svømmeklub Neptun samt alle de lokale sponsorer for et godt arrangement. Samtidig – og ikke mindst - en stor tak til de mange friske svømmere, som valgte at benytte lejligheden til at hoppe i åbent vand og nyde den smukke lokale natur ved Nørreå og Gudenåen fra helt nye vinkler. Med så flot en opbakning synes der ingen tvivl om, at begivenheden fortjener en gentagelse til næste år. 


 


Cookieindstillinger