0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Randers Open Water premiere på lørdag

26-06-2008

Af: 35

På lørdag, den 28. juni, afholder Dansk Svømmeunion i samarbejde med Randers Freja Atletik & Triathlon samt Randers Svømmeklub Neptun åbent vand-begivenheden Randers Open Water for første gang.
 
Planlægningen af begivenheden har stået på over længere tid. I de arrangerende klubber samt Dansk Svømmeunion er glæden over den flotte opbakning til arrangementet stor. Således har ikke færre end 65 personer tilmeldt sig den lange distance på 5,2 kilometer, mens 52 personer har tilmeldt sig den korte distance på cirka 1.000 meter. Et flot deltagerantal for en premiere-begivenhed af denne art.
- Vi er glade for at se, at vi med Randers Open Water har skabt et tilbud, som tiltaler motions-svømmere i området. Samtidig har vi ramt nogle distancer, som begge synes populære. Begge ruter er nu da også utroligt smukke i skønne naturomgivelser i blandt andet Ådalen og Vorup Enge. Således er der her uden tvivl tale om en ganske særlig svømmeoplevelse i det fri, hvor rammerne ikke fås bedre, udtaler klubchef i Dansk Svømmeunion, Morten Kjær.
 
I Randers Freja Atletik & Triathlon ser man frem til lørdagens arrangement med håb og forventninger om en festlig formiddag i og langs Nørreå og Gudenåen: Vi håber, at deltagerne og randrusianerne vil tage Randers Open Water til sig, så det kan blive en årligt tilbagevendende begivenhed for Randers by i juni måned. Der er mange frivillige, der allerede har og på lørdag vil komme til at udfylde vigtige roller for, at Randers Open Water skal blive en succes. Vi tror på det, fordi vi har viljen til at gøre en forskel i Randers, udtaler formand Jan Dich Mortensen.
 
De to distancer
Den lange distance på 5,2 kilometer har start ved Fladbro. De første kilometer foregår ad Nørreå mod syd gennem de idylliske enge. Efter knap en kilometer løber Nørreå ud i Gudenåen, som ruten fortsætter ad gennem den smukke ådal og Vorup Enge ind til Randers, hvor der vil være mål ved Randers Regnskov.
 
Den korte distance på cirka 1.000 meter starter ved udsigtstårnet ved Randers Naturskole og Randers Kajakklub i Gudenåen. Også denne rute har mål ved Randers Regnskov.  
 
Program
Deltagerne på den lange distance sendes af sted klokken 10.00, mens deltagerne på den korte rute sendes af sted klokken 11.15.
Alle deltagere ventes at være i mål klokken 12.30.
 
Tilmelding muligt frem til en time før start
Tilmelding via nettet er nu afsluttet. For de læsere, som endnu ikke har tilmeldt sig, er der imidlertid mulighed for at tilmelde sig begge distancer på selve dagen frem til en time før start - dog kun i den udstrækning, der er ledige pladser.
Tilmelding på pladsen til den lange distance finder sted i tidsrummet 8.30 – 9.00. Tilmelding på pladsen til den korte distance finder sted i tidsrummet 9.45 – 10.15.
Pris for deltagelse er her 275 kroner for den korte distance og 325 kroner for den lange distance.
 
Kig forbi ruten og hjælp de friske deltagere afsted
Arrangørgruppen håber, at rigtig mange vil kigge forbi og hjælpe de friske deltagere afsted med klapsalver langs åen.
 
For yderligere information kan Dansk Svømmeunions breddekonsulent Morten Hinnerup kontaktes på mobil: 2916 0903.
Formand for Randers Freja Atletik & Triathlon, Jan Dich-Mortensen, kan kontaktes på jdm@hsminerva.dk.
________________________________________
Randers Open Water 2008 udgør det første af Dansk Svømmeunions i alt seks åbent vand-arrangementer i løbet af sommeren 2008.
De øvrige arrangementer er:
Vejle Fjordsvøm: 17. august
Amager Open Water: 21. august
Limfjordskrydseren, Aalborg: 23. august
Christiansborg Rundt: 30. august
Helsingør-Helsingborg: 6. september
Om ovenstående arrangementer – læs meget mere på www.openwater.dk
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk
 

 


Cookieindstillinger