0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sommerens første Aqua Camps begynder på mandag

26-06-2008

Af: 35

På mandag, den 30. juli, begynder de første af en lang række svømmelejre eller Aqua Camps, som de hedder, i regi af Dansk Svømmeunion. Lejrene, som tilbydes i tæt samarbejde med svømmeklubber lokalt, afholdes nu for femte år i træk.
 
Aqua Camp – også for børn, der ikke kan svømme
Aqua Camp-konceptet er målrettet børn i alderen 7 - 12 år. Deltagelse kræver ingen særlige forudsætninger, ligesom det ikke kræver medlemskab af en svømmeklub at få lov til at deltage. Der er også plads til at børn, som endnu ikke har lært at svømme, kan være med.

21 klubber byder velkommen til i alt 30 Aqua Camps i løbet af sommeren
21 klubber har budt ind på afholdelse af Aqua Camps denne sommer. En camp varer typisk fem dage. Nogle af klubberne afholder dog flere camps i løbet af sommeren. Således bliver der afholdt i alt 30 Aqua Camps de kommende uger med deltagelse af cirka 1700 børn.

Følgende svømmeklubber byder i år velkommen til én eller flere Aqua Camps:
AGF, AIA Tranbjerg, Allerød Svømmeklub, Auning Svømmeklub, Birkerød Svømmeklub, Delta Svøm (Fredericia), Farum Familie Svøm, GI40Hermes, Herning Svømmeklub, Hobro Svømmeklub, Holbæk Svømmeklub, Holstebro Svømme-Club, Horsens Svømmeklub, Køge Svømmeklub, Ringe Svømmeklub, Skanderborg Svømmeklub, Slagelse Svømmeklub, Svømmeklubben Pingvinen (Støvring), Store Heddinge Svømmeklub, Vejle Svømmeklub Triton, West Swim Esbjerg.
 
Samarbejdspartnere/sponsorer hjælper til
At afholde Aqua Camps er forbundet med mange udgifter. Derfor er det af afgørende betydning at en række virksomheder vil hjælpe til og støtte den gode sag – det være sig i form af naturalier til børnenes meget populære goodiebags og i form af økonomisk støtte.

Goodiebags uddeles til samtlige børn på førstedagen af campen. I disse gemmer sig små overraskelser foruden en flot t-shirt.
I år er det lykkedes at få etableret et samarbejde med fem virksomheder, der således har valgt at bakke op om de aktive camps.

De fem virksomheder er:
REMA 1000 (hovedsponsorat)
Kavli (Sunmaid rosiner, FUN saft og drikkedunke)
Arena (svømmebriller)
Egmont Serie Forlag (Jumbo-bøger)
Castus (frugtstænger)

For yderligere information om Aqua Camps kan konsulent i Dansk Svømmeunion, Sanne Høck, kontaktes på telefon: 4439 4459/e-mail: sh@svoem.dk.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger