0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Information til livredningsdommerne

04-06-2008
Hvad sker der og hvornår sker det?

Af: 45

 
 
Efter vi har holdt møde rundt omkring i landet, hvor den nye livredningsbog og de nye prøver blev præsenteret, rejser der sig mange spørgsmål, hvilket giver mange henvendelser til kontoret.  
 
Her følger lidt informationer:
 
  1. De nye prøver vil først træde i kraft 1. januar 2009, indtil da er det den gamle bassin- & livredderprøver, som I skal tage.
 
  1. De dommere, hvis bevis udløber i løbet af 2008, kan få deres bevis forlænget til årets udgang ved at sende en mail til livredning@svoem.dk
 
  1. På nuværende tidspunkt har vi ikke nye datoer for dommerseminar eller dommerkursus, men det betyder ikke, at vi ikke afholder nogle i efteråret. Hold derfor øje med vores hjemmeside www.svoem.dk à livredning, hvor vi vil melde datoer ud, når de er planlagt.
 
  1. Der vil i løbet af efteråret også komme en ny database, hvor der vil blive mulighed for dommerne selv at indtaste prøverne.  

 
 
Der vil den 9. juni 2008 blive afholdt møde om, hvordan procedurerne fremover vil blive med det nye prøvesystem, og hvordan dommerkursus og dommerseminar skal kører og hvornår.
 
Vi vil løbende holde jer orienteret her på hjemmesiden.

Der er nu oprettet dommerseminarer i efteråret 2008 - se aktivitetskalenderen og tilmeld jer på nettet via www.svoem.dk -->kurser --> aktiviteten. I skal tilmelde jer som kursister.


 


Cookieindstillinger