0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Tilmeld dig Dansk Svømmeunions nyhedsbreve

28-05-2008
Dansk Svømmeunions webbaserede nyhedsbreve begynder nu at tage form. Tilmeld dig nyheds-brevene her på hjemmesiden.

Af: 21

I forbindelse med at Dansk Svømmeunion har valgt at indføre webbaserede nyhedsbreve, har vi samtidig besluttet at opbygge en ny database med e-mail adresser på de personer, der ønsker at modtage nyhedsbrevene. Hidtil har vi benyttet Groupcare som formidler/database. Denne løsning er vi nu gået væk fra. Har du tidligere modtaget Dansk Svømmeunions officielle nyhedsbrev SvømmePosten via Groupcare, er dette således ikke længere nogen garanti for, at du vil modtage unionens fremtidige nyhedsbreve. Her bliver du nødt til at tilmelde dig igen, denne gang via unionens hjemmeside.
 
Her på hjemmesiden vil du opdage, at det er muligt at tilmelde sig en helt række af nyhedsbreve. Flere af disse vil først blive implementeret i efteråret 2008, men du er meget velkommen til allerede nu at tilmelde dig de nyhedsbreve, du måtte være interesseret i. Så sikrer du at modtage det første nummer af disse nyhedsbreve, når de går i luften.
På samme side får du også senere på sommeren mulighed for at tilmelde dig som fast modtager af Dansk Svømmeunions pressemeddelelser. Derved vil du automatisk modtage de pressemeddelelser, som vi udsender eksempelvis op til og under internationale svømmestævner. Dette arbejdes der på for øjeblikket. Information herom vil fremgå af SvømmePostens afløser.
 
To nyhedsbreve på vej før sommerferien
Dansk Svømmeunions SvømmePosten, som du kender det, eksisterer ikke længere. Nyhedsbrevet, som har overtaget SvømmePostens informationer hedder Update. Dette nyhedsbrev udsendes for første gang ultimo uge 22/primo uge 23. Senere i juni måned forventer vi at udsende det første nyhedsbrev målrettet udsprings-interesserede (nyhedsbrevet hedder Udspring). Øvrige nyhedsbreve følger på den anden side af sommerferien. Information herom vil fremgå af Update.
 
Sådan tilmelder du dig Dansk Svømmeunions nyhedsbreve
På forsiden af denne hjemmeside vælger du menuen Nyhedsbreve i venstre side. Her kan du tilmelde dig de nyhedsbreve, du måtte være interesseret i.
Til orientering er det gratis at være tilmeldt Dansk Svømmeunions nyhedsbreve, og du kan altid afmelde din mail-adresse i det øjeblik, du ikke ønsker at modtage flere mails. Afmelding finder sted samme sted, som du tilmelder dig nyhedsbrevene.

Tilmeld dig allerede nu, hvis du vil modtage de første nyhedsbreve fra Dansk Svømmeunion.
 
Har du spørgsmål, kommentarer eller andet, er du velkommen til at kontakte undertegnede.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
 
Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk


 


Cookieindstillinger