0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Svømmeklubben KVIK Kastrup ansætter cheftræner frem til London 2012

28-05-2008
KVIK Kastrup har i dag underskrevet en fireårig aftale med Mikkel Von Seelen som ny cheftræner.
Mikkel tiltræder 1. august 2008 og er foreløbig ansat frem til og med OL i London 2012.

Af: 21

Mikkel Von Seelen er 31 år og uddannet kandidat i idræt fra Københavns universitet. De sidste to år har han bestridt stillingen som cheftræner i Trondhjem i Norge (TSLK). Før 2006 har Mikkel arbejdet i flere klubber i Danmark på både årgangs-, junior- og seniorniveau – herunder også i KVIK.

”Vi er rigtig glade for at kunne byde Mikkel velkommen hjem til Amager. Vi var kede af det, da han rejste fra os sidst, og med den større erfaring han har fået gennem sit arbejde i Norge, er vi helt sikre på, at han er det rigtige valg til at føre os sikkert gennem den næste olympiade. Mikkel besidder alle de kvaliteter fagligt og menneskeligt, som vi er på udkig efter.” udtaler formand Jan Urban Hansen.

I sine år i Trondhjem har Mikkel bl.a. arbejdet med brystsvømmeren Henriette Martinsen, der på 1½ år har forbedret sig fra 1.12.2 til 1.08.7 på kortbane. Henriette har været i finalen til World Cup i både Berlin og Stockholm og var 0.01 sekund fra at kvalificere sig til det norske EM-hold på langbane i år.

”Mikkel har arbejdet med at opbygge Trondhjem – det har han gjort godt og grundigt så klubben nu står væsentligt bedre rustet både organisatorisk og sportsligt end for to år siden. Samtidig har han udviklet de bedste svømmere markant – specielt arbejdet med Henriette har været imponerende og fortæller noget om de tekniske og fysiologiske forudsætninger vores nye cheftræner kommer med. Desuden kender vi jo Mikkel fra tidligere og ved at han passer ind i klubben og kulturen. Det er meget vigtigt for os. Han er kort sagt mit foretrukne valg.” udtaler den afgående cheftræner Ricki Clausen.

KVIK Kastrup går nu i gang med at ansætte den næste fuldtidstræner, nemlig klubbens elitetræner, der udelukkende skal arbejde med de 6-8 bedste svømmere i klubben. Den stilling forventes besat i løbet af to uger. 
For eventuelle spørgsmål kan man henvende sig til undertegnede.
 
Med venlig hilsen

Svømmeklubben KVIK Kastrup
  
Jan Urban Hansen, Formand, 5090 9541
Claus Lyder, Svømmeleder, 4011 7048
Ricki Clausen, Cheftræner, 2625 2531

 


Cookieindstillinger