0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Hård konkurrence for de danske synkrodeltagere ved Copenhagen Open

19-05-2008

Af: 21

Stævnet Copenhagen Open satte et flot og farverigt punktum på synkrosæsonen 2008. Rammerne var perfekte i Øbro Svømmehal med en fantastisk stemning blandt de mange tilskuere, som havde valgt at bruge enten en fredag eller lørdag i maj på at opleve noget af det allerbedste synkrosvømning på dansk grund.Afslutningsvis blev der lørdag afholdt en times intens opvisning i synkrosvømning med både danske og finske deltagere. Her gæstespeakede Anders Breinholt og Anders Lund Madsen, bedre kendt som DR’s De sorte Spejdere, opvisningen live, til stor begejstring for det fremmødte publikum. De populære radioværter var mødt op med god og vittig sportsånd, der satte et helt nyt og meget anderledes perspektiv på synkrosvømningen.Foruden deltagere fra Finland var de danske klubber GI40Hermes, Silkeborg og Thisted repræsenteret.
 
Fredag blev der svømmet teknisk solo og teknisk duet. Finland lagde sig her foran med marginal avance i begge kategorier, og der var derfor lagt op til en spændende afgørelse af konkurrencen om lørdagen, hvor de frie programmer blev svømmet.
Her gav Sidsel Homann fra Silkeborg og Anja Yde Poulsen fra Thisted pigerne fra Finland konkurrence til stregen med deres medrivende og teknisk svære soli. De finske piger stillede her med to solister, hvor især den ene skilte sig ud, med en solo der var meget kreativ, fængslende og solidt veludført. De finske piger løb her af med henholdsvis guld- og sølvmedaljen. Sidsel Homann opnåede en flot tredjeplads med mindre end et points difference til nummer to.
Efterfølgende blev der svømmet fri duet, og igen havde de finske piger et stærkt og enestående program.
GI40Hermes og Silkeborg gjorde alt hvad der var i deres magt for at slå de finske piger i denne kategori, men igen måtte danskerne se sig besejrede af pigerne fra Nord. Silkeborgs Sidsel Homann og Mette Trier Damgaard kæmpede sig op på en andenplads, mens Sanne Kristensen og Ann-Marie Malby fra GI40Hermes måtte takke med bronze.
Den sidste del af konkurrencen bestod af konkurrencen Kombineret hold. Her var der store forventninger til de danske hold fra GI40Hermes og Silkeborg, der har begejstret ved tidligere stævner. GI40Hermes pigerne kom her ganske tæt på guldet. Med blot 0,15 point måtte de imidlertid se sig besejrede af det finske hold og nok en anelse skuffede gå fra stævnet med sølvmedaljer om halsen.

 

Herefter var det tid for træning af lattermusklerne ved Anders Breinholt og Anders Lund Madsen, der gæstespeakede en særligt arrangeret opvisning. Med denne unikke og særdeles humoristiske krølle på Copenhagen Open, takkede de danske værter for et godt og veloverstået stævne.

For yderligere information kan leder af synkrosektionen, Sidsel Homann, kontaktes på mobil: 2858 7794.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Synkrosektionen

Nora Thomsen
Informationsmedarbejder
 
Telefon: 4439 4453
Mobil: 2149 0937
Fax: 4439 4460

www.svoem.dk

 


Cookieindstillinger